Kate Middleton și Prințul William, întâlnire romantică în orașul în care s-au cunoscut

Kate Middleton și Prințul William au luat o cină romantică chiar în orășelul în care s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani.

Kate Middleton și Prințul William, întâlnire romantică în orașul în care s-au cunoscut

Kate Middleton și Prințul William se află de câteva zile într-un turneu regal în Scoția. Marți seară însă, cei doi au luat o pauză de la sarcinile regale pentru a se bucura de câteva momente de intimitate chiar în St. Andrews, orășelul în care s-au îndrăgostit acum 20 de ani. Aceștia s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews, în timp ce urmau un curs de istoria artei.

Deși în timpul facultății obișnuiau să frecventeze restaurantul Pizza Express, cei doi au ales de data aceasta Forgan’s, un local modern, cu un twist scoțian. „Când s-a aflat vestea, un grup de oameni s-a strâns afară. Dar în interior a fost liniște. Lumea i-a lăsat în pace”, a declarat Marc, un reprezentant al restaurantului Forgan’s, anunță People. Acesta a mai adăugat și că cei doi au fost extrem de amabili și că speră să îi revadă în curând.

Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit luna trecută zece ani de căsnicie, prilej cu care foștii colegi de facultate ai Ducilor de Cambridge au făcut o serie de dezvăluiri inedite despre începuturile relației lor. „Cu siguranță aveau o chimie”, remarcă Laura Warshauer, studentă și ea la aceeași universitate și colegă de apartament cu cei doi pentru publicația People.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„De fiecare dată când Kate era în cameră, Will era atent la ea, evident”, continuă Warshauer. „Când stăteam la prânz în sala de mese și ei doi vorbeau, era minunat să vezi cât de natural venea totul, cum aveau atât de multe să își spună. Acum că îmi amintesc, erau toate momentele astea mărunte – chiar anumite momente în care îmi spuneam: „Wow, asta chiar ar putea fi ceva.”

Kate și William au vorbit de asemenea despre primele momente ale relației lor. „Cred că m-am înroșit toată când te-am întâlnit prima dată, eram foarte timidă și emoționată că urmează să te cunosc”, a recunoscut Kate Middleton, spre soțul ei. „Ne-a luat ceva timp să ajungem să ne cunoaștem, dar am devenit totuși prieteni apropiați, chiar destul de devreme.”

„Ne-am mutat împreună ca prieteni. Locuiam și cu alți colegi, de asemenea, și cumva de acolo a înflorit totul”, a adăugat și Prințul William. „Pur și simplu ne vedeam mai mult și stăteam mai mult unul cu celălalt.”

Citește și:
Prințul William, surprins „flirtând' în timpul turneului regal din Scoția (și nu este vorba de soția lui)

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video