Cupluri celebre de pe micile ecrane, care s-au detestat în viața reală

Deși pe micile ecrane păreau că se înțeleg perfect, în viața reală aceste cupluri nu aveau o relație prea apropiată, iar tensiunile erau tot mai prezente.

Hollywood-ul nu este ferit de controverse, tensiuni și neînțelegeri între actori. Pe micile ecrane, actorii par să se înțeleagă foarte bine și îți este dificil să te îndoiești de relația pe care o au în realitate. Însă unele dintre cele mai cunoscute cupluri de actori, care au jucat în filme celebre, s-au detestat în viața reală și au vorbit despre antipatiile și adevăratele lor sentimente. 

1. Charlize Theron și Tom Hardy

Pe Charlize Theron și Tom Hardy i-ai văzut în Mad Max: Fury Road, care s-a filmat în unele dintre cele mai dure condiții, de la deșert, căldură, până la izolare completă. Deși pelicula s-a bucurat de un real succes, cei doi actori nu s-au înțeles deloc, iar interacțiunea lor a fost extrem de tensionată în timpul filmărilor. În 2016, actrița declara pentru Wall Street Journal faptul că „filmul a ieșit așa cum a ieșit și pentru că noi ne-am certat atât de mult între noi, iar acele personaje s-au luptat atât de mult.”

2. Jennifer Aniston și Jay Mohr

Jennifer Aniston și Jay Mohr au jucat împreună în comedia romantică Picture Perfect, iar neînțelegerile dintre ei au început încă din prima zi de filmări. Actorul a vorbit în 2010 într-un interviu pentru ELLE USA despre experiența sa, însă fără să menționeze numele lui Aniston. „Aflându-mă pe platourile unui film în care actrița care juca rolul principal a fost nemulțumită de prezența mea și a spus asta încă din prima zi… am intrat cumva în rolul personajului principal.” Mai mult, el a spus că a fost una dintre „cele mai oribile” experiențe pe care le-a avut.

3. Marlon Brando și Sophia Loren

Sophia Loren a recunoscut în trecut că a fost foarte dificil pentru ea să lucreze alături de Marlon Brando, având în vedere experiența din timpul filmărilor pentru A Countess from Hong Kong. În autobiografia sa, actrița a spus despre fostul coleg de platou că ar fi atins-o pe platourile de filmare, fără consimțământul ei.

4. Angelina Jolie și Johnny Depp

În ciuda faptului că în filmul The Tourist i-ai văzut în ipostaze romantice, în afara camerelor de filmat relația dintre Angelina Jolie și Johnny Depp a fost una tensionată. Depp o considera pe Angelina Jolie o snoabă și nici actrița nu avea o părere foarte bună despre el, menționând că nu arată atât de bine pentru rolul pe care îl interpreta. 

5. Claire Danes și Leonardo DiCaprio

Claire Danes a fost foarte implicată și dedicată în filmul Romeo + Juliet, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio. Dacă despre ea putem spune că dădea dovadă de profesionalism, nu același lucru am putea spune despre DiCaprio, care obișnuia să plece de pe platourile de filmare, de aici pornind și disputele dintre ei.

6. Nick Nolte și Julia Roberts

Au jucat împreună în I Love Trouble, dar Nick Nolte și Julia Roberts s-au detestat atât de mult încât au trebuit să își filmeze separat unele dintre scene, iar actrița ar fi refuzat să îl sărute. După terminarea filmărilor, Julia Roberts a declarat pentru The New York Times în 1994 că: „Din momentul în care l-am cunoscut, ne-am vărsat nervii unul pe celălalt.” De asemenea, actrița a adăugat că Nick Nolte este „complet dezgustător.” Nolte nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns și el acestor remarci făcute de Julia Roberts. „Ea nu este o persoană drăguţă. Toată lumea ştie asta.”

7. William Baldwin și Sharon Stone

Au jucat în Silver, un thriller erotic, însă William Baldwin și Sharon Stone s-au detestat în realitate. Încă de la început, actrița nu a dorit să joace alături de el, iar conflictul dintre ei a fost inevitabil. Amândoi au cerut ca scenele lor să fie filmate separat. În plus, Sharon Stone i-ar fi mușcat limba în mod intenționat în timp ce filmau o scenă în care trebuiau să se sărute.

8. Ryan Gosling și Rachel McAdams

Dacă ai văzut până acum The Notebook, atunci în remarcat chimia intensă dintre Ryan Gosling și Rachel McAdams. Însă, trebuie să îți spunem că adevărul este cu totul altul. Cei doi nu s-au suportat deloc, iar actorul i-a cerut la un moment dat regizorului să fie schimbată actrița din rolul principal. Însă disputele au rămas pe platourile de filmare pentru că, după terminarea filmărilor, au format un cuplu și în viața reală, timp de aproape trei ani.

9. Patrick Swayze și Jennifer Grey

Dirty Dancing rămâne una dintre cele mai romantice pelicule din toate timpurile și de referință în ceea ce privește atracția dintre actorii principali. Cu toate astea, în memoriile actorului, acesta povestea că Jennifer Grey era „imatură”, dar și că „părea extrem de emoționată, uneori izbucnind în lacrimi dacă cineva o critica.”

10. Jamie Dornan și Dakota Johnson

Dincolo de discuțiile stârnite de franciza Fifty Shades, cu siguranță între Jamie Dornan și Dakota Johnson a lipsit chimia, aspect confirmat și de către fanii lor. Pe lângă asta, cei doi nu s-au înțeles pe platourile de filmare, motiv pentru care publicul a catalogat întreaga serie ca fiind dezamăgitoare.

11. Dustin Hoffman și Meryl Streep

În cadrul biografiei actriței Meryl Streep, se povestește că a fost pălmuită de colegul ei de platou din filmul Kramer vs. Kramer, Dustin Hoffman. Conflictele dintre cei doi nu s-au oprit, iar Hoffman aducea mereu în discuție viața personală a actriței, precum și faptul că regizorul John Cazale, alături de care actrița a format un cuplu, a murit de cancer, înainte de filmări. Meryl Streep l-a convins pe regizorul filmului să facă modificări la personajul jucat de ea, Joanna, și chiar ea a rescris anumite părți din scenariu, iar Hoffman a fost extrem de iritat de asta. Atât Meryl Streep, cât și Dustin Hoffman au câștigat premii Oscar pentru performanța lor din Kramer vs. Kramer.

12. Nina Dobrev și Ian Somerhalder

Nina Dobrev și Ian Somerhalder au format un cuplu pe micile ecrane, în serialul The Vampire Diaries, însă au fost împreună și în viața reală, timp de trei ani. În 2013 s-au despărțit, iar separarea lor i-a luat prin surprindere pe fanii serialului. Zvonurile privind despărțirea celor doi nu au întârziat să apară, însă, în cele din urmă, Nina Dobrev a declarat în mai multe interviuri că au păstrat o relație profesională, dar și una de prietenie.

Citește și:
Actori care au câștigat premii importante pentru interpretarea unor personalități iconice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle