Cele 2 zodii alături de care nu poți avea o relație de lungă durată, în funcție de zodia ta

Atunci când îți dai seama că nu te potrivești cu o persoană, de obicei există câțiva factori care vă țin departe de a avea acea chimie romantică.

Cele 2 zodii alături de care nu poți avea o relație de lungă durată, în funcție de zodia ta

Dacă te gândești de ce nu simți acea atracție față de el, deși vrei ca relația să meargă, astrologii au câteva răspunsuri care s-ar putea să te ajute. Fiecare zodie are propriile caracteristici ale personalității. Câteodată, contrastul de personalitate vă poate dezvolta cuplul, depinde doar dacă sunteți dispuși să faceți tot ceea ce vă stă în putința pentru a continua relația. Sunt multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți legătura, însă, pentru unele persoane, este mai dificil.

Berbec – Rac și Fecioară

Berbecii tind să aibă o problemă cu persoanele cărora le este greu să-și exprime sentimentele și au nevoie de prea mult timp să se deschidă în fața lor, caracteristici specifice Racului. Berbecii își pierd repede răbdarea, însă dacă vor simți că au lângă ei persoana potrivită, Racul va lua în considerare o comunicare mai eficientă.

Berbecul nu se înțelege prea bine nici cu Fecioara, care își respectă cu strictețe lucrurile pe care și le-a programat în viață, un aspect ce nu îl încântă pe Berbec, o zodie spontană, un adevărat aventurier și un spirit haotic. Ar putea fi totuși mai fericiți dacă ar merge pe drumuri separate.

Taur – Vărsător și Leu

Taurul și Vărsătorul au rareori același limbaj când vine vorba de dragoste, iar acest lucru poate duce la probleme în relație. Vărsătorul este o zodie intelectuală, care prioritizează conversația, în timp ce Taurul este o zodie senzuală ce are nevoie de multă afecțiune fizică. Dacă sunt mai vocali în ceea ce privește nevoile lor, s-ar putea să reușească să se înțeleagă.

Taurul poate fi copleșit de Leu, de asemenea, care este cuprins de dramă câteodată, în timp ce Taurul este mai mult cu picioarele pe pământ. Acest lucru le poate diferenția foarte mult viziunea despre viață. Ar putea învăța să iubească aceste lucruri dacă își doresc să continue relația.

Gemeni – Rac și Scorpion

Gemenii iubesc să comunice, de aceea este incompatibil cu Racul, căruia îi este greu să se deschidă în fața altor persoane. Au tendința de a se plictisi repede și preferă să treacă mai departe.

Nu se vor înțelege nici cu Scorpionul, care are nevoie de intensitatea emoțională, pe când Gemenii sunt interesați de curiozitatea intelectuală. Dar dacă învață să se asculte reciproc, ar putea găsi o cale să fie împreună.

Rac – Berbec și Leu

Cele mai mari nevoi pe care zodia Rac le are se învârt în jurul aranjamentului, întemeierea unei familii, găsirea confortului ideal. Aceste lucruri nu se completează cu personalitatea puternică și încrezătoare a Berbecului, pe care un Rac o poate cataloga drept egoistă.
Nici Leii nu sunt cea mai bună variantă pentru Rac, aceștia căutând neîncetat să fie în centrul atenției, un lucru pe care Racul nu îl apreciază.

Leu – Taur și Scorpion

Leii și Taurii nu pot funcționa împreună dacă nu fac compromisurile necesare în relație. Ambele zodii pot fi destul de încăpățânate. Scorpionul va fi o alegere nepotrivită pentru Leu pentru că ambii au personalități puternice și sunt foarte creativi, având plăcerea de a fi mereu în control. Ceea ce va duce la o serie de conflicte. Dacă învață totuși să lupte corect, ascultându-se reciproc, mai ales, ar putea face o schimbare.

Fecioară – Săgetător și Pești

Fecioarele sunt foarte atente la detalii, ceea ce înseamnă că nu se completează cu Săgetătorul, care vede imaginea în ansamblu. Cei doi au perspective diferite, însă dacă vor să continue, ar trebui să încerce să iasă din zona de confort.

Peștii, de asemenea, nu reprezintă perechea potrivită pentru Fecioare, având în vedere că sunt unele dintre cele mai sentimentale zodii, în timp ce Fecioara se îndreaptă către o viziune mult mai practică a vieții. Fecioarele au ambele picioare pe pământ, în timp ce Peștii au tendința de a se cufunda în vise. Totuși, cei doi se pot înțelege dacă Fecioara oferă multă răbdare.

Balanță – Berbec și Capricorn

Berbecul este zodia independenței, ceea ce poate duce la provocări serioase în relație, mai ales că are tendința de a profita de natura dăruitoare a Balanței. Acest lucru poate fi ținut în frâu dacă Balanța ia măsuri.

Capricornul este o zodie ambițioasă, concentrată pe propriile obiective, în timp ce Balanța își dorește atenție din partea lui. Capricornul consideră că relația nu este la fel de importantă precum cariera, de aceea, nu se va înțelege cu o persoană cu aceleași valori ca Balanța.

Scorpion – Gemeni și Săgetător

Scorpionilor le place să aibă relații profunde, iar Gemenii nu împărtășesc aceeași calitate, fiind mult mai deschiși posibilităților. Același lucru îl desparte pe Scorpion și de Săgetător, care este o persoană aventuroasă și de multe ori chiar rebelă.

Scorpionul are nevoie de un anumit nvel de predictibilitate, un lucru care l-ar plictisi pe Săgetător. Scorpionul poate avea probleme de încredere, punând la îndoială dragostea Săgetătorului.Totuși, dacă Scorpionul setează de la începutul relației câteva reguli esențiale, s-ar putea înțelege cu ambele zodii.

Săgetător – Fecioară și Gemeni

Fecioara este concentrată pe detaliile care fac diferența, în timp ce Săgetătorul are o perspectivă mult mai filozofică asupra vieții. Însă, dacă decid să comunice unul cu celălalt, vor putea rămâne pe aceeași lungime de undă.

Săgetătorii se simt atrași de Gemeni, însă chiar dacă se concretizează o relație între cei doi, nu va dura mult timp. Par să aibă multe lucruri în comun, ambii dorindu-și aventuri și călătorii. Însă, ca acest lucru să meargă, trebuie ca unul dintre ei să se maturizeze și să-și mențină concentrarea pe sănătatea relației.

Capricorn – Balanță și Săgetător

Atât Capricornul, cât și Balanța, caută succesul. Capricornul, totuși, ar avea nevoie de mai multă structură și disciplină. Balanța are nevoie să păstreze un echilibru solid între muncă și timp liber. O relație între Capricorn și Balanță necesită multe compromisuri.

Săgetătorul poate fi la fel de nepotrivit pentru Capricorn, simțindu-se constrâns de a fi mereu cel matur în relație. Relația dintre ei poate funcția dacă stabilesc de la început anumite aspecte importante care privesc cuplul.

Vărsător – Pești și Leu

Vărsătorul își urmează rațiunea, pe când Peștii preferă să-și asculte inima. Aceasta poate fi o formă de incompatibilitate care îi împiedică pe cei doi să formeze un cuplu.

Leul este zodia opusă Vărsătorului, ceea ce înseamnă că fie sunt atrași unul de celălalt, fie se resping. Tendința Leului de a fi dramatic îl poate confuza pe Vărsătorul intelectual. Pot învăța să se înțeleagă reciproc, în special dacă merg la terapie de cuplu.

Pești – Fecioară și Berbec

Peștii se înțeleg bine cu majoritatea zodiilor, dar asta nu înseamnă că vor avea și acea chimie romantică. Fecioara se concentrează pe detaliile simple ale vieții, în timp ce Peștii visează la posibilități. De asemenea, peștii se pot simți demoralizați de grijile Fecioarei.

Berbecii pot părea dinamici și carismatici la prima vedere, însă Peștii pot deveni copleșiți de inițiativa Berbecilor de a prelua fiecare situație. Pot simți un dezechilibru în relație, mai ales dacă le eșuează încercarea de a seta niște limite importante.

Acestea fiind spuse, oricare dintre aceste zodii se pot înțelege și pot forma un cuplu dacă se străduiesc și chiar își doresc să rămână împreună.

Citește și:
4 zodii care preferă relațiile de scurtă durată și alte 4 care își doresc angajament

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie