13 semne că partenerul te înșală, potrivit experților

Atunci când partenerul este infidel, indiciile sunt chiar în fața ta, trebuie doar să le acorzi suficient de multă atenție.

13 semne că partenerul te înșală, potrivit experților

Iată care sunt cele 13 semne pe care experții le consideră indicii că în relația de cuplu, unul dintre parteneri este infidel:

Nu pot explica schimbările din program

Majoritatea persoanelor au un program previzibil, și chiar dacă acesta se schimbă, de obicei există un motiv bine întemeiat care să-l susțină. Cineva care trebuie să lucreze până târziu din senin, fără o explicație rezonabilă, se poate să își înșele partenerul. Acest lucru este adevărat dacă continuă să se întâmple când partenerul nu are un nou loc de muncă, o promovare sau un proiect la care lucrează.

Sunt greu de contactat

Dacă partenerul tău are un nou job care îi solicită atenția mai mult în timpul zilei, nu înseamnă că înșală. Însă, dacă acest lucru se întâmplă din senin, așa cum am precizat și mai sus, există motive de îngrijorare. O persoană care acordă atenție și altei partenere va fi greu de contactat.

Contactul sexual este mai rar, sau din contră, mai des

Este mai comun pentru cei care înșală să solicite mult mai rar contactul sexual, având în vedere că îl primesc din altă parte, spun experții. Însă, uneori, încearcă să aibă mai multă activitate acasă, pentru a-și acoperi urmele sau pentru a-și satisface partenera îndeajuns, astfel încât aceasta să nu simtă nevoia într-o perioadă în care știu că nu vor fi disponibili.

Prietenii lor nu mai sunt atât de sociabili ca înainte

Cei care înșală tind să nu se ferească de prieteni, așa cum o fac cu partenerele. Și, bineînțeles, prietenii vor fi de partea lor. Ca rezultat, este o șansă foarte mare ca aceștia să știe ce se întâmplă înaintea ta, simțindu-se agitați în preajma ta pentru că păstrează un secret.

Își schimbă obiceiurile legate de utilizarea telefonului

Acest punct poate include o mulțime de lucruri, cum ar fi schimbarea parolei sau protejarea telefonului cu strictețe. Aceste schimbări ridică suspiciuni, indicând de cele mai multe ori infidelitatea. De fiecare dată când cineva începe să ascundă lucruri, se ridică un semn de întrebare.

Acordă mai multă atenție aspectului fizic, fără motiv

Câteodată, oamenii decid să se concentreze mai mult pe aspectul lor ca parte a unei rezoluții sau vor să piardă în greutate din motive de sănătate. Dar sunt, de cele mai multe ori, deschiși în această privință. Motivele și perioada în care aceste schimbări se produc trebuie să aibă sens. Dacă partenerul începe dintr-o dată să acorde atenție aparențelor, ceva ce nu l-a preocupat niciodată în trecut, trebuie să îți pui câteva întrebări.

Nu mai sunt atât de disponibili

Partenerii care înșală trebuie să-și facă timp pentru cealaltă persoană, ceea ce înseamnă că va avea mai puțin timp pentru tine. Cu toate acestea, aici pot interveni mai mulți factori, așa că asigură-te că, înainte de a trage niște concluzii, îi spui exact ceea ce gândești.

Lucrurile pe care le spun nu coincid cu faptele

Minciunile sunt foarte greu de susținut și de dus cu succes până la capăt, mai ales când au nevoie de dovezi ca să pară credibile. De aceea, de cele mai multe ori, cei care înșală sunt prinși în propriile cuvinte și astfel li se află infidelitatea.

Nu oferă detalii despre cum a decurs ziua lor

De obicei, oamenii împart cu partenerul detaliile zilei pe care au avut-o. Însă atunci când înșală, acest obicei tinde să meargă către cealaltă persoană. Ca rezultat, ajung să împărtășească mai puține lucruri cu tine.

Îți spun că tu ești motivul pentru care au fost infideli

Deși poate părea ciudat, este o practică foarte des întâlnită. Atunci când dau vina pe comportamentul partenerului, aceștia încearcă să plaseze atenția asupra ta. Astfel, vei începe să te gândești la toate lucrurile pe care le-ai făcut în toată această perioadă și să iei în considerare faptul că s-ar putea să ai și tu o parte din vină.

Îți oferă mai multe cadouri ca de obicei

Persoanele care își înșală partenerul fac, de obicei, mai multe cadouri pentru a părea că lucrurile sunt chiar foarte bune între ei și pentru a le distrage atenția. Poate fi un mod de a te asigura că au sentimente puternice față de tine și îți sunt devotați, ca orice semn subtil de infidelitate pe care îl bănuiești să poată fi îndepărtat ușor.

Sunt foarte critici la adresa ta

Pentru a reduce acea tensiune interioară pe care o simt, cei care înșală încearcă să-și justifice comportamentul prin critică, pentru a se convinge că tu ești motivul pentru care sunt infideli.

Problemele din trecut par să nu mai existe

Fiecare cuplu are un anumit tip de probleme care continuă să apară din când în când. Dacă dispar dintr-o dată, și nu este pentru că în sfârșit ați reușit să le rezolvați, ar trebui să fii îngrijorată. Poate fi un semn de infidelitate sau poate însemna că acesta nu mai vrea să încerce și caută o cale de ieșire.

Citește și:
3 jocuri pe care le practică în relații bărbații nesiguri pe ei

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle