Zodiile care aleg să își ignore constant partenerii de cuplu

Dacă ești într-o relație cu una dintre aceste zodii, probabil că ai observat deja că nu îți răspunde la timp la mesaje.

Zodiile care aleg să își ignore constant partenerii de cuplu

Nu e deloc plăcut să fii ignorată de persoana pe care o placi și probabil te întrebi care e motivul pentru care acționează așa. Ei bine, semnul zodiacal ar putea să-ți ofere o direcție în această privință.

Atunci când cineva nu-ți răspunde la mesaje și te ignoră rămâi într-o stare de incertitudine, confuzie, iar dacă e vorba de partenerul de cuplu, sunt șanse mari ca inițial să te gândești că în spatele acestui comportament este vorba de infidelitate. Ca să-ți faci o idee cu privire la ce ar putea să se întâmplă, iată ce spun astrologii despre aceste patru zodii care sunt predispuse să-și ignore partenerii:

Pești

Când vine vorba de conflictele într-o relație, Peștii nu fac pași spre împăcare sau spre a-și cere iertare dacă ei sunt cei care au greșit. Făcând asta, nu ar trebui să te surprindă dacă nu îți vor răspunde la mesaje sau apeluri. Nu răspund niciodată la timp atunci când cineva are nevoie de ei, iar partenerul cu siguranță va sesiza acest mod de comunicare nesănătos într-un cuplu.

Rac

Racii sunt selectivi și obișnuiesc să impună limite în raport cu alți oameni. Nu le place deloc atunci când cineva le încalcă spațiul personal. Nu vorbesc cu o lejeritate foarte mare despre ceea ce simt și sunt destul de retrași, din dorința de a nu deranja. Dacă se simt răniți de partenerul de cuplu, în mod cert se vor izola și nu vor răspunde nimănui, preferând să sufere în tăcere, fără să știe nimeni ce se află cu adevărat în sufletul lor.

Fecioară

La exterior, Fecioarele par dure, dar, pe măsură ce ajungi să le cunoști mai bine, îți vei da seama de cum sunt în realitate. Apelează la această atitudine arogantă tocmai pentru a arăta că nu se lasă afectate de nimeni și nimic. Dacă își pierd încrederea în partener, vor alege să îl ignore și să nu-i mai răspundă deloc. Pot răspunde mai târziu decât o pot face în mod normal și din cauza programului lor încărcat.

Taur

Taurii prețuiesc timpul liber și vor să și-l petreacă așa cum își doresc, fără să depindă de cineva. Pentru ei, și spațiul personal trebuie respectat, iar dacă îți ignoră mesajele, probabil te consideră o persoană mult prea insistentă. Își doresc libertate în cuplu și să nu simtă la fiecare pas că sunt urmăriți și că ar putea fi criticați pentru felul în care își trăiesc viața.

Citește și:
Ce te ține departe de iubirea adevărată, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie