Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19

Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19. Cum se simte acum vedeta și ce a scris pe conturile sale de socializare?

Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19

Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19, lucru pe care l-a anunțat pe unul dintre canalele sale de socializare, contul de Twitter.

„Bună tuturor. Voiam să vă anunț pe toți că am fost testată pozitiv cu Covid-19„, a scris moderatoarea celebrului talk show Ellen, în vârstă de 62 de ani, pe Twitter. „Din fericire, mă simt bine acum. Fiecare persoană care a intrat în contact direct cu mine a fost anunțată, și acum urmez toate regulile CDC. Vă rog fiți sănătoși și fiți în siguranță. Cu drag, Ellen.”

Nu se știe încă ce se va întâmpla cu show-ul ei după ce Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19, mai cu seamă că acesta a înregistrat daune serioase în urma scandalului izbucnit anul acesta, din cauza acuzațiilor că realizatoarea își tratează inadecvat colegii și subalternii. Show-ul a fost filmat fără spectatori și cu invitați care fie apăreau în platou, fie erau intervievați prin intermediul internetului, din casele lor, de pe 18 septembrie, atunci când producția a reînceput.

După anunțul că Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19, un purtător de cuvânt al companiei Telepictures a declarat pentru publicația People că „am pus pe pauză producția show-ului până în luna ianuarie.”

Ellen a fost nevoită să vorbească despre acuzațiile că ar fi creat un mediu de lucru toxic: „După cum probabil că ați auzit, în această vară au apărut acuzații că am creat un mediu de lucru toxic la show-ul nostru, și apoi s-a derulat o anchetă. Am învățat că lucrurile care s-au întâmplat aici nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Iau acest lucru foarte în serios și vreau să le spun celor afectați că îmi pare rău”, spunea vedeta. Aceasta și-a cerut scuze personalului show-ului și trei producători, Ed Glavin, Kevin Leman și Jonathan Norman, au părăsit producția.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Iată și anunțul că Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19:

Citește și:
Motivul îngrijorător pentru care George Clooney a fost internat în spital

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video