După 8 ani de pauză, Cameron Diaz revine pe platourile de filmare

Cameron Diaz revine pe micile ecrane alături de Jamie Foxx în filmul Back in Action.

După 8 ani de pauză, Cameron Diaz revine pe platourile de filmare

Vești bune pentru fanii lui Cameron Diaz! După o pauză de opt ani, actrița revine pe micile ecrane într-o producție marca Netflix. Aceasta va juca în filmul Back in Action, alături de Jamie Foxx. Anunțul cel mare a fost făcut de Foxx, care a dezvăluit pe contul său de Twitter că filmările vor începe la sfârșitul acestui an. În plus, acesta a făcut publică și conversația telefonică pe care a avut-o cu Cameron Diaz despre reîntoarcerea sa pe platourile de filmare.

„Sunt entuziasmată, dar nu știu cum să fac asta, știi?”, îi mărturisește actrița.

Foxx îl adaugă în conversație pe Tom Brady, despre care spune că e persoană potrivită pentru a-i oferi sfaturi. La începutul acestui an, celebrul sportiv s-a retras din NFL, însă după doar 40 de zile a decis să își reia cariera, alăturându-se echipei Tampa Bay Buccaneers.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Vorbeam cu Jamie și mi-a spus că ai nevoie de câteva sfaturi în legătură cu anularea retragerii. Sunt destul de bun la a-mi revoca retragerea”, i-a spus Brady lui Diaz.

Actrița a confirmat vestea pe contul său de Instagram, unde a scris: „Jamie Foxx, doar tu mă poți readuce în acțiune!!! Abia aștept, va fi extraordinar!”.

Într-un interviu cu Bruce Bozzi din 18 februarie 2021, Cameron Diaz a mărturisit că „nu s-ar mai vedea” revenind în lumea Hollywood-ului, cel puțin deocamdată – dar nici nu exclude categoric posibilitatea unei reveniri.

„Niciodată nu voi spune niciodată legat de orice în viață. Nu sunt genul. Voi mai juca în vreun film vreodată? Nu intenționez. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee”, a glumit ea. „Nu m-aș mai vedea, mamă fiind acum, mama unui copil de un an, stând pe platourile de filmare timp de 14, 16 ore departe de copilul meu. Pur și simplu nu m-aș mai vedea făcând asta.”

Citește și:
Dakota Johnson, declarații rare despre relația cu Chris Martin

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video