Dakota Johnson, declarații rare despre relația cu Chris Martin

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de patru ani, Dakota Johnson și Chris Martin au vorbit extrem de rar despre relația lor.

Dakota Johnson, declarații rare despre relația cu Chris Martin

Dakota Johnson este extrem de privată atunci când vine vorba despre viața sa personală, așa că interviul pe care l-a acordat recent revistei Vanity Fair a luat prin surprindere pe toată lumea. Actrița în vârstă de 32 de ani a vorbit despre relația sa cu Chris Martin, despre filmul Fifty Shades Of Grey, dar și despre presupusa dispută pe care a avut-o cu Jamie Dornan.

Deși Dakota și Chris formează un cuplu de peste patru ani, cei doi au fost văzuți extrem de rar împreună și au evitat întotdeauna să discute în mod public despre relația lor. În trecut, solistul Coldplay a fost căsătorit cu Gwyneth Paltrow, alături de care are doi copii, Apple, în vârstă de 18 ani, și Moses, în vârstă de 16 ani. Actrița a mărturisit că a ales să își țină relația departe de ochii publicului fiindcă ea însăși a crescut într-o familie celebră, cu foarte mulți frați vitregi.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Poate că mă gândesc diferit la astfel de relații fiindcă am crescut în familia mea”. Aceasta a vorbit și despre relația cu frații săi, declarând că: „Ne-am înțeles bine. Evident, au fost și momente în care nu ne-am înțeles bine, dar am experimentat asta, și nu îmi mai doresc așa ceva în viața mea. Îmi doresc ca niciun copil să nu experimenteze ceva asemănător. E mai bine să fii bun. Și e foarte frumos când toți se iubesc sincer și au grijă unul de celălalt”.

Dakota Johnson a devenit cunoscută publicului pentru rolul său din seria Fifty Shades Of Grey. Întrebată dacă are regrete vizavi de apariția în aceste filme, actrița a declarat:

„Nu. Nu cred că este vorba de regret. Dacă am fi știut atunci cum va avea să fie în cele din urmă, cred că nimeni nu ar fi făcut-o. Dar nu, nu regret”.

Actrița a vorbit și despre presupusa dispută cu partenerul său din Fifty Shades Of Grey, Jamie Dornan, mărturisind că nimic din ce s-a scris nu a fost adevărat.

„Nu a fost niciodată un moment în care să nu ne înțelegem. Știu că e ciudat, dar e ca un frate pentru mine. Îl iubesc foarte foarte mult. Și suntem acolo unul pentru celălalt”.

Citește și:
Răzvan Simion, într-o ipostază inedită alături de fiica lui, Ianca

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video