Ce a dezvăluit tatăl actriței Dakota Johnson despre relația fiicei sale cu Chris Martin

Don Johnson, tatăl actriței Dakota Johnson, a mărturisit că este foarte încântat de ideea de a deveni bunic.

Ce a dezvăluit tatăl actriței Dakota Johnson despre relația fiicei sale cu Chris Martin

Într-un interviu recent, Don Johnson, tatăl actriței Dakota Johnson, a vorbit extrem de onest despre relația fiicei sale cu solistul formației Coldplay, Chris Martin. Acesta a mărturisit că îl place foarte tare pe artist și că și-ar dori să devină bunic.

Însă, în ceea ce privește o eventuală nuntă, Don Johnson a declarat că este încă timpuriu să se pronunțe.

„Dar dacă ea este fericită, eu o să fiu fericit. El e un tip minunat. Și dacă ea decide să se căsătorească, îmi imaginez că și nepoții vor veni la scurt timp după asta. Aș fi foarte entuziasmat pentru partea asta”, a spus Don Johnson într-un interviu pentru Fox 5 New York.

Când prezentatoarea Rosanna Scott l-a întrebat dacă a avut o discuție serioasă pe această temă cu Chris Martin, tatăl Dakotei a mărturisit că așteaptă ca relația celor doi să devină mai serioasă pentru a putea avea o conversație.

„Așteptăm să devină mai siguri de relația lor…și apoi vom avea discuția”, a spus Don.

Dakota Johnson și Chris Martin formează un cuplu din 2017. Actrița a vorbit despre relația cu solistul trupei Coldplay într-un interviu acordat în 2018 publicației Tatler: „Sunt foarte fericită.” De-a lungul anilor, cei doi s-au despărțit, iar cea care i-a ajutat să se împace a fost nimeni alta decât Gwyneth Paltrow, fosta soție a lui Chris Martin. Gwyneth Paltrow și Chris Martin au fost căsătoriți din 2003 până în 2016 și au împreună doi copii: Apple și Moses Martin.

În ceea ce privește familia Dakotei, se pare că mama sa, Melanie Griffith, este extrem de fericită pentru relația celor doi. „Îl ador!”, a spus Melania, adăugând: „Ea este însă foarte discretă în privința vieții ei și eu respect asta.”

La finalul anului trecut, Dakota Johnson a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, iar un detaliu, pe care nu părea să îl ascundă, i-a făcut pe toți să se întrebe dacă faimosul cuplu a dus relația la următorul nivel. Actrița purta pe unul dintre degetele de la mâna stânga un inel masiv cu smarald, lucru care ar putea indica faptul că Martin a cerut-o în căsătorie. Cei doi nu au confirmat însă vestea.

Citește și:
Bradley Cooper și Irina Shayk, surprinși braț la braț pe străzile din New York

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people