Gwyneth Paltrow a sărbătorit împlinirea a 49 de ani cu o poză nud

Gwyneth Paltrow a împlinit 49 de ani.

Gwyneth Paltrow a sărbătorit împlinirea a 49 de ani cu o poză nud

Gwyneth Paltrow a împlinit 49 de ani pe 27 septembrie și a marcat momentul cu o fotografie pe care a împărtășit-o fanilor pe Instagram. În ea, Paltrow, complet dezbrăcată, stă într-o cadă instalată pe o terasă.

Actrița are părul blond prins lejer la spate, unghiile date cu lac de unghii negru, și își acoperă nonșalant sânii cu mâinile.

Tot la Instagram a apelat și soțul ei, Brad Falchuk, pentru a-i ura „La mulți ani”. El a postat o fotografie cu Gwyneth Paltrow așezată la umbră și privind în depărtare. „Când locuiești cu această femeie, câteva lucruri devin clare. Există lucruri evidente – că este frumoasă, că e amuzantă, că îi plac lucrurile care îi plac, când îi plac ei. Că este întotdeauna ocupată – dar are tot timpul timp pentru tine. Dar cele două lucruri care ies în evidență sunt că observă. Și acționează.”

„Mulți oameni observă fără să acționeze”, a continuat el lungul mesaj. „Observă. Apoi se plâng sau bârfesc sau ridică din umeri. Și o mulțime de oameni acționează fără să observe. Uneori este util, dar este un mod periculos de a acționa. Pentru că, de obicei, acționezi doar pentru tine. Dar Gwyneth observă și acționează. Poate observă că ai nevoie de o îmbrățișare și îți oferă una remarcabilă. S-ar putea să observe că ți-e foame și să-ți facă un sandviș delicios cu ouă. Poate observă că îi iubești pe Red Sox și va trăi și va muri cu ei, chiar dacă nu înțelege ce naiba se întâmplă la meci.

CONȚINUT VIDEO ELLE

S-ar putea să observe că ești obosit tot timpul și îți va găsi medicul potrivit pentru a-ți echilibra hormonii sau îți va pregăti un pătrățel care să te ajute să dormi sau să te trezești sau te va învăța să meditezi. Poate observă că oamenii încă reacționează ciudat la cuvântul vagin și face ceva pentru ca, cel puțin câteva zile, toată lumea să spună acel cuvânt. Poate observă că femeile se simt jenate de corpul lor și de cum funcționează, și găsește oameni străluciți cu care ele să poată vorbi despre asta sau le cere acestor experți să scrie un articol pentru Goop.

S-ar putea să observe că există nedreptate. Că există oameni care abuzează de alții și ea va lua poziție pentru victime, chiar dacă este înfricoșător. Chiar dacă a fost și ea o victimă. Va observa că zilele de naștere contează, și se va prezenta mereu la petrecerea ta cu un cadou minunat. Va observa că ai muncit din greu la ceva și va amplifica munca ta cu credibilitatea pe care și-a câștigat-o. Va observa și dacă conduci ca un tâmpit și va acționa cu înjurăturile ei și arătându-ți degetul mijlociu. Aș putea continua la nesfârșit. Pe bune. Astăzi este ziua de naștere a lui Gwyneth. Așa că astăzi o observăm cum ne observă ea în fiecare zi. Și o serbăm, pentru că, dacă cineva merită să fie serbat, aceea ești tu, Gwyneth. La mulți ani.”

Citește și:

Simona Halep a împlinit 30 de ani. Ce surprize i-a pregătit soțul ei, Toni Iuruc

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video