Simona Halep a împlinit 30 de ani. Ce surprize i-a pregătit soțul ei, Toni Iuruc

Simona Halep a împlinit 30 de ani, iar sportiva a avut parte de câteva surprize pregătite de soțul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep a împlinit pe 27 septembrie vârsta de 30 de ani. Cu această ocazie, soțul ei, Toni Iuruc, a avut grijă să îi pregătească mai multe surprize, iar sportiva a ales să le împărtășească cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Simona Halep a fost surprinsă de către Toni Iuruc, partenerul alături de care formează un cuplu de trei ani, cu mai multe buchete impresionante de trandafiri. Pe lângă cele primite de la soțul ei, și fratele și cumnata ei, Nicolae și Luminița Halep, i-au oferit un buchet de flori. Într-una dintre imaginile publicate de Simona Halep pe Instagram, ea apare lângă fratele ei, Nicolae, și amândoi sunt cu zâmbetul pe buze.

Simona Halep și omul de faceri Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Cei doi au sărbătorit cununia cu o petrecere de pomină, alături de 300 de persoane și unde au fost invitați să cânte Loredana și Dan Bittman, dar și o formație specializată în muzică tradițională. La nunta dintre Simona Halep și Iuruc au participat mulți sportivi și foști sportivi de top ai României, precum Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Florin Răducioiu.

În ceea ce privește ținutele, Simona Halep a ales să poarte la nuntă două rochii – una bej pentru ceremonia civilă, cu o broderie în partea de sus, și una albă pentru petrecere, o ținută foarte elegantă, cu un detaliu inedit – o fundă neagră în zona bustului, ale cărei panglici atârnau până în partea de jos a rochiei.

După cununia civilă, Simona Halep și Toni Iuruc s-au bucurat de o scurtă vacanță în Turcia.

Citește și:
Adriana Trandafir, dezvăluiri despre participarea la Asia Express: „Nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people