Cine este și cum arată soacra Simonei Halep. Mama lui Toni Iuruc este o cunoscută femeie de afaceri

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, partenerul său de viață cu care are o relație de trei ani și cu care s-a logodit în această vară.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus da pe 15 septembrie într-o ceremonie la malul mării, acolo unde au fost însoțiți de 300 de invitați și unde și-au celebrat relația pe care o au de aproape trei ani. Cei doi au sărbătorit cununia la o petrecere de pomină, unde au fost invitați să cânte Loredana și Dan Bittman, dar și o formație specializată în muzică tradițională.

Sportiva a apărut încă din ziua cununiei în imagini care o înfățișau pregătindu-se, dat fiind că cei care au ajutat-o cu părul și machiajul au fost doi dintre cei mai celebri stiliști din România, și anume Sorin Stratulat și Alexandru Abagiu, cel din urmă cunoscut publicului larg și pentru participarea la emisiunea-concurs Asia Express.

La nunta dintre Simona Halep și Iuruc au participat mulți sportivi și foști sportivi de top ai României, precum Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Florin Răducioiu. Halep a ales să poarte la nuntă două rochii – una bej pentru ceremonia civilă, cu o broderie în partea de sus, și una albă pentru petrecere, o ținută foarte elegantă, cu un detaliu inedit – o fundă neagră în zona bustului, ale cărei panglici atârnau până în partea de jos a rochiei.

Bineînțeles, la eveniment au participat atât părinții Simonei Halep, cât și mama lui Toni Iuruc, Genica, aceștia pozând alături de cei doi miri în momentul în care Simona & Toni semnau actele de căsătorie. Genica Iuruc a purtat un elegant costum cu imprimeu, pe care l-a accesorizat cu mai multe bijuterii aurii. Vezi imaginea în galeria de mai sus!

O prezență extrem de discretă în lumea mondenităților, mama lui Toni Iuruc, Genica, este o cunoscută femeie de afaceri. Genica Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în București, iar totodată ar deține un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa. De asemenea, mama lui Toni Iuruc ar mai avea câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Citește și:
Cum arată impresionantul decor creat pentru cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Foto: Instagram, Marian Sterea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people