Nunta anului: cele mai frumoase imagini cu Simona Halep și Toni Iuruc din ziua în care au devenit soți

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021 la Constanța. Sportiva a purtat două rochii, una pentru cununia civilă și o alta pentru petrecere. Iată cele mai frumoase imagini, postate chiar de ea.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus da într-o ceremonie la malul mării, acolo unde au fost însoțiți de 300 de invitați și unde și-au celebrat relația pe care o au de aproape trei ani. Cei doi au sărbătorit cununia la o petrecere de pomină, unde au fost invitați să cânte Loredana și Dan Bittman, dar și o formație specializată în muzică tradițională.

Sportiva a apărut încă de ieri în imagini care o înfățișau pregătindu-se, dat fiind că cei care au ajutat-o cu părul și machiajul au fost doi dintre cei mai celebri stiliști din România, și anume Sorin Stratulat și Alexandru Abagiu, cel din urmă cunoscut publicului larg și pentru participarea la emisiunea-concurs Asia Express.

La nunta dintre Simona Halep și Iuruc au participat mulți sportivi și foști sportivi de top ai României, precum Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Florin Răducioiu. Halep a ales să poarte la nuntă două rochii – una bej pentru ceremonia civilă, cu o broderie în partea de sus, și una albă pentru petrecere, o ținută foarte elegantă, cu un detaliu inedit – o fundă neagră în zona bustului, ale cărei panglici atârnau până în partea de jos a rochiei.

Nunta dintre Halep și Toni Iuruc a fost un eveniment privat, iar sportiva declarase că își dorește să fie discretă în legătură cu viața sa personală, însă Ilie Năstase a fost cel care a dezvăluit data nunții într-o emisiune televizată, mărturisind la momentul respectiv că nunta va avea loc chiar de ziua de naștere a partenerei sale de viață.

Simona Halep și Toni Iuruc nu și-au dorit cadouri în bani de la invitați, și i-au atenționat pe aceștia că vor primi doar cadouri simbolice la nuntă. Aceasta nu este singura tradiție pe care cei doi nu și-au dorit-o. Simona Halep a decis să își păstreze și numele, atât de cunoscut în toată lumea, încă după încheierea căsătoriei ea a devenit Simona Halep-Iuruc.

Citește și:
Cum arată impresionantul decor creat pentru cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Foto: Instagram, Marian Sterea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people