Adriana Trandafir, dezvăluiri despre participarea la Asia Express: „Nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi”

Actrița Adriana Trandafir concurează alături de fiica ei, Maria Speranța, în show-ul Asia Express.

Adriana Trandafir, dezvăluiri despre participarea la Asia Express: "Nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi"

Actrița Adriana Trandafir concurează alături de fiica ei, Maria Speranța, în cea de-a patra ediție a show-ului concurs Asia Express difuzat de Antena 1. Actrița în vârstă de 66 de ani a vorbit despre cum s-a schimbat relația dintre ea și fiica ei datorită participării la emisiune și se declară mândră de fiica sa.

„De fapt, nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi. Să ne unească și să ne ajute să ne cunoaștem mai bine. Și, cine știe, poate să ne dăm seama că cel mai important este iubirea și faptul că ne avem una pe cealaltă contează mai mult decât orice lucru material. Nu că ne certăm, cred că este o diferență de opinii. Și faptul că între noi este o diferență de 45 de ani se vede. Însă pe mine experiența asta m-a făcut să fiu liniștită că, dacă ne despărțim acum, totul va fi bine în ceea ce o privește pe Maria Speranța. Mi-am dat seama că poate să funcționeze și fără mine, că și-a luat zborul din brațele noastre, ale părinților și că de acum încolo își are viața în mâini și așa cum și-o va face, așa și-o va trăi”, a declarat Adriana Trandafir într-un interviu acordat publicației Cancan.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, înainte de debutul emisiunii.

9 perechi de vedete au intrat în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa a pornit din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Citește și:
Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people