Imagine inedită cu Lidia Buble alături de Harlys Becerra, presupusul ei iubit

Lidia Buble este discretă cu viața ei personală, însă recent a surprins cu această imagine în care apare alături de presupusul ei iubit.

Imagine inedită cu Lidia Buble alături de Harlys Becerra, presupusul ei iubit

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a preferat să își păstreze viața amoroasă departe de ochii publicului. Artista și prezentatorul TV au format un cuplu timp de cinci ani, iar în luna iunie a anului trecut el a fost cel care a confirmat separarea, punând astfel capăt mai multor speculații care circulau în presă la vremea respectivă.

De atunci, Lidia Buble a vorbit de puține ori despre viața personală și nici nu a dezvăluit dacă este îndrăgostită de o persoană. Însă, recent, artista a apărut într-o fotografie alături de Harlys Beccera, despre care se zvonește că ar forma un cuplu. În acea imagine, cei doi sunt alături și de alți prieteni și par să se simtă bine unul în compania celuilalt. 

Nu este pentru prima dată când Lidia Buble este surprinsă într-o imagine alături de Harlys Becerra. Cei doi pare că au petrecut împreună o vacanță în Ibiza, iar cântăreața a publicat mai multe imagini din perioada pe care au petrecut-o acolo.

Până acum, Lidia Buble nu a confirmat că ar fi într-o relație cu Harlys Becerra.

În ceea ce îl privește pe Harlys Becerra, este un actor cubanez, în vârstă de 37 de ani. El este cunoscut pentru apariții în mai multe seriale, cum ar fi în Vis a Vis de pe Netflix, și filme spaniole, însă și în diverse videoclipuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Harlys Becerra (@harlysbecerra)

Luând în considerare acest aspect, este foarte posibil ca între cei doi să fie numai o colaborare profesională, iar Harlys Becerra să apară într-un viitor videoclip pe care îl va lansa cântăreața.

În ciuda faptului că povestea de dragoste dintre ea și Răzvan Simion s-a încheiat, artista nu ignoră posibilitatea de a se îndrăgosti din nou, însă este de părere că dragostea apare atunci când trebuie. „Nu caut un bărbat, nu caut să mă îndrăgostesc. Consider că dragostea vine atunci când trebuie să vină în viața noastră, dar, da, este cel mai frumos sentiment să fii îndrăgostit. Am inima deschisă”, a mărturisit Lidia Buble pe Instagram.

Citește și:
Ce părere are Gwyneth Paltrow despre relația fostului său iubit, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people