Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre noul sezon Asia Express: „O să râdeți mult”

Irina Fodor, noua prezentatoare a reality show-ului Asia Express, a făcut câteva dezvăluiri despre ce vom putea vedea în noul sezon.

Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre noul sezon Asia Express: „O să râdeți mult”

Numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 Asia Express a început, iar Irina Fodor, noua prezentatoare a reality show-ului, a făcut câteva dezvăluiri despre ce vom putea vedea în curând la Antena 1, despre concurenți și provocările pe care aceștia le-au avut de depășit.

„Aseară, ne-am întâlnit cu toții să vedem, în avanpremieră, primul episod din @asiaexpressromania. A fost MAGNIFIC! Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut! De abia aștept să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Irina Fodor a mai vorbit și despre provocările și greutățile cu care atât concurenții, cât și echipa de producție se confruntă în timpul filmărilor.

„Toată lumea e într-o cursă. Adică toată lumea. De la producători la producătorii de joc, la producătorii de locații, la mine”, a povestit Irina Fodor în episodul 12 din Jurnal de Asia, difuzat de a1.ro.

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometri, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia. 7000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7000 de kilometri”, a mai completat Irina. „Este foarte greu (…) și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe și mai departe”.

Irina Fodor a mai explicat și că soțul ei, Răzvan Fodor, i-a povestit despre aventurile prin care a trecut el când a fost concurent la Asia Express, însă ea nu și-ar fi imaginat că va fi atât de dificil. „Am trăit-o cu Răzvan. A încercat să-mi povestească tot ce își amintea. (…) Fiecare zi e cât o săptămână”.

În ceea ce privește eforturile pe care le depune echipa de filmare, Irina are numai cuvinte de laudă. „În spatele camerelor este la fel de multă muncă, așa cum e și în fața lor. Operatorii și reporterii aleargă evident cot la cot cu concurenții. Altfel cei de acasă nu ar putea să vadă, să simtă ce simt concurenții. Este un sezon diferit și intens pentru că e probabil cel mai lung traseu de până acum. Nu pot să cuprind în vorbe ce înseamnă proiectul ăsta și mai ales sezonul ăsta”.

Cursa de pe Drumul Împăraților începe pe Antena 1 cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatori. Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

În competiție au intrat anul acesta Lidia Buble și sora sa, Estera; Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Citește și:
Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people