Ce părere are Gwyneth Paltrow despre relația fostului său iubit, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez

Povestea de iubire dintre Gwyneth Paltrow și Ben Affleck s-a terminat în urmă cu 20 de ani, însă cei doi actori au rămas în continuare extrem de apropiați.

Ce părere are Gwyneth Paltrow despre relația fostului său iubit, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez

Pe lista lungă de cuceriri a lui Ben Affleck se regăsește și actrița Gwyneth Paltrow. Relația celor doi nu a durat însă mult, cei doi fiind împreună timp de un an, din 1999 și până în 2000. Cu toate acestea, Ben și Gwyneth au rămas prieteni, actrița declarând în repetate rânduri că fostul său partener este o persoană „extrem de inteligentă și foarte, foarte talentată.”

În plus, se pare că Paltrow se bucură pentru noua relație a lui Affleck. Ben și Jennifer Lopez au participat recent la Festivalul de Film de la Veneția 2021, acesta fiind primul eveniment important la care cei doi iau parte în calitate de cuplu. Iar fotografiile cu cei doi au cucerit nu doar Internetul, ci și pe Gwyneth Paltrow. „Okay, treaba asta e simpatică”, a comentat actrița la una dintre imaginile cu Ben și J.Lo.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi au venit la Veneția pentru premiera filmului The Last Duel, regizat de Ridley Scott, în care Affleck joacă alături de Matt Damon, Adam Driver și Jodie Comer. De asemenea, Affleck și Damon au lucrat și la scenariul peliculei. 

În luna iulie, când Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani, a confirmat, cu această ocazie, și relația cu Ben Affleck, împărtășind cu fanii de pe Instagram o fotografie în care se sărută cu actualul partener. Surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben”, a spus o sursă pentru The Sun.

Atât Jennifer Lopez, cât și Ben Affleck au avut mai multe relații de-a lungul anilor în care au fost separați și au copii din căsnicii anterioare. Artista are doi copii, Max și Emme, din căsnicia cu Marc Anthony, în vreme ce actorul are trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsnicia cu Jennifer Garner.

Citește și:
Alex Rodriguez s-a pozat lângă mașina pe care i-o făcuse cadou fostei sale logodnice, Jennifer Lopez

Foto: Arhiva ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video