Bradley Cooper și Irina Shayk, surprinși braț la braț pe străzile din New York

Bradley Cooper și Irina Shayk formează din nou un cuplu?

Bradley Cooper și Irina Shayk, surprinși braț la braț pe străzile din New York

Bradley Cooper și Irina Shayk au fost suprinși duminica trecută în timp ce se plimbau pe străzile din West Village, New York. Până aici nimic surprinzător. Cei doi au împreună o fiică de patru ani, Lea, așa că au tot fost văzuți împreună după ce au decis să pună capăt relației, în urmă cu doi ani.

Însă de data aceasta, cele două vedete nu erau împreună cu fiica lor și păreau extrem de apropiate, mergând braț la braț prin Manhattan. Așa cum era de așteptat, ipostaza în care au fost surprinși i-a făcut pe fani să creadă că cei doi formează din nou un cuplu.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Irina Shayk a avut o apariție extrem de stylish, purtând un palton lung, o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri, pe care le-a accesorizat cu o poșetă cu detalii aurii și o pereche de pantofi sport albi.

Bradley a optat pentru o ținută casual, compusă dintr-o jachetă, o pereche de pantaloni și pantofi sport.

Apropierea dintre cei doi vine la scurt timp de la despărțirea Irinei Shayk de Kanye West. Zvonurile despre o posibilă relație au început să apară în luna mai, iar la începutul lui iunie cei doi au petrecut o vacanță în Franța.

Relația celor doi ar fi început să se răcească în momentul în care Kanye i-ar fi cerut Irinei să meargă cu el la Paris pentru Săptămâna Modei Haute Couture, însă aceasta l-ar fi refuzat.

„Irina îl place ca prieten, însă nu își dorește o relație cu el în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat o sursă, precizând că refuzul modelului de a-l însoți pe Kanye la Paris reprezintă încercarea ei de a evita apariția unor știri în presă. „Ea nu își dorește asocierea cu o relație cu Kanye, ceea ce s-ar fi publicat în toată presă dacă ar fi apărut în Paris alături de el. Ar fi însemnat încă o lună de știri despre cum este relația lor”, a declarat în luna iulie o sursă pentru Page Six.

La sfârșitul lui august cei doi s-au despărțit, însă au rămas în relații extrem de bune, fiind în continuare amici.

Kanye a fost ocupat cu munca și și-a petrecut timpul cu copiii lui. Acesta este focusul lui. Nu are timp pentru a fi într-o relație. Cu toate astea, crede că Irina e minunată”, a spus la momentul respectiv o sursă apropiată pentru People.

Citește și:
Kanye West are o nouă iubită. Cine este tânăra alături de care a fost fotografiat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people