Kanye West are o nouă iubită. Cine este tânăra alături de care a fost fotografiat

Vinetria și Kanye West au fost surprinși în acest weekend la un meci de baschet.

Kanye West are o nouă iubită. Cine este tânăra alături de care a fost fotografiat

La puțin timp după ce Kim Kardashian a fost surprinsă de mai multe ori în compania lui Pete Davidson, Page Six anunță că și Kanye West are o nouă relație. Se pare că rapper-ul formează un cuplu cu Vinetria, un model în vârstă de 22 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culture Cult ™ (@cultureclt_)

Potrivit surselor, aceasta l-ar fi însoțit recent pe artist în Miami și ar fi fost alături de el și weekend-ul trecut în timpului faimosului său concert Sunday Service.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE HAQQ REPORT (@thehaqqreport)

În plus, zilele trecute, cei doi au fost surprinși împreună la un meci de baschet, semn că relația lor devine una destul de serioasă.

Vinetria este a doua femeie cu care Kanye este văzut în public de la despărțirea de Kim Kardashian. În luna mai au apărut primele zvonuri despre o posibilă relație între Irina Shayk & Kanye West, iar la începutul lui iunie cei doi au petrecut o vacanță în Franța.

Relația celor doi ar fi început să se răcească în momentul în care Kanye i-ar fi cerut Irinei să meargă cu el la Paris pentru Săptămâna Modei Haute Couture, însă aceasta l-ar fi refuzat.

„Irina îl place ca prieten, însă nu își dorește o relație cu el în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat o sursă, precizând că refuzul modelului de a-l însoți pe Kanye la Paris reprezintă încercarea ei de a evita apariția unor știri în presă. „Ea nu își dorește asocierea cu o relație cu Kanye, ceea ce s-ar fi publicat în toată presă dacă ar fi apărut în Paris alături de el. Ar fi însemnat încă o lună de știri despre cum este relația lor”, a declarat în luna iulie o sursă pentru Page Six.

La sfârșitul lui august cei doi s-au despărțit, însă au rămas în relații extrem de bune, fiind în continuare amici.

Kanye a fost ocupat cu munca și și-a petrecut timpul cu copiii lui. Acesta este focusul lui. Nu are timp pentru a fi într-o relație. Cu toate astea, crede că Irina e minunată”, a spus la momentul respectiv o sursă apropiată pentru People.

Citește și:
Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși din nou împreună

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people