Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși din nou împreună

Kim Kardashian și Pete Davidson au luat cina împreună două seri la rând.

Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși din nou împreună

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în timp ce luau cina într-un restaurant exclusivist din New York. Se pare însă că cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de un grup de prieteni comuni. Kim a fost cea care a părăsit prima restaurantul, îndreptându-se singură către mașina sa.

Potrivit TMZ, aceasta este a doua întâlnire a celor două vedete, acestea luând cina și cu o seară înainte la unul dintre restaurantele preferate ale lui Pete din Staten Island, Campania.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @kkwlive

În plus, în weekendul de Halloween, Kim și Pete Davidson au fost fotografiați ținându-se de mână într-un rollercoaster la Knotts Scary Farm din Buena Park, California.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de kaitlin (@kaitstake)

Sursele Page Six susțin, însă, că vedeta miliardară și starul Saturday Night Live sunt „doar prieteni.” Aparent, Davidson, în vârstă de 27 de ani, a făcut cunoștință cu Kim prin intermediul prietenului lor comun, Machine Gun Kelly. „Ei se învârt în aceleași cercuri, așa că vor fi văzuți împreună din când în când. Sunt doar prieteni care mai ies în oraș.”

Potrivit publicației She Knows, Kanye West ar fi deranjat de aceste aparitii ale lui Kim. Surse Hollywood Life au transmis că rapperul a fost „dezamăgit” de viitoarea sa fostă soție, care s-a afișat în public cu un alt bărbat înainte de finalizarea divorțului. Ba chiar se pare că a rugat-o „să se abțină” de la a mai face asta până la semnarea actelor.

West consideră că ieșirea lui Kim în parcul de distracții „nu dă bine pentru familia lor și nici pentru ea sau în ochii lui Dumnezeu”, susține sursa.

She Knows se întreabă dacă nu cumva ce l-a deranjat de fapt pe Kanye West este că el este cel care pierde puncte la imagine de pe urma recentelor apariții ale soției sale alături de Pete Davidson, fie că e vorba de sărutul de la SNL sau de ieșirea lor în oraș.

Sursa mai susține că rapperul încearcă, dar nu reușește, să o atragă de partea sa pe Kris Jenner, fosta lui soacră. „Adevărul este că West nu mai este considerat parte din familia Kardashian și îl înnebunește cât de repede a fost dat la o parte.”

Citește și:
Kristen Stewart și iubita ei, Dylan Meyer, s-au logodit

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people