A confirmat-o chiar el: Kanye West a înșelat-o pe Kim Kardashian

Noul album al lui Kanye West sună tot mai mult ca o confesiune.

A confirmat-o chiar el: Kanye West a înșelat-o pe Kim Kardashian

Kanye West a înșelat-o pe Kim Kardashian după ce au avut primii doi copii împreună, reiese din piesa recentă Hurricane, de pe albumul Donda.

Potrivit Page Six, mai multe surse au confirmat semnificația din spatele versurilor care au atras atenția fanilor: „Here I go actin too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin’.”

„Cântecul este într-un fel mărturia sa despre tot ce a făcut greșit și asumarea răspunderii pentru destrămarea căsniciei lor”, a spus un apropiat. Sursa a confirmat că „tipa nouă” menționată mai sus nu e Irina Shayk, în ciuda zvonurilor care au circulat în ultima vreme. „Dacă te uiți mai atent la versuri, el se referă la infidelitatea sa în timpul căsătoriei cu Kim, chiar și după ce au avut doi copii”, a continuat sursa.

Piesa sugerează și că West nu se ducea mai niciodată acasă, la vila lor de zeci de milioane de dolari, și s-a luptat cu abuzul de alcool:Architectural Digest, but I needed home improvement / Sixty-million-dollar home, never went home to it, / Genius gone clueless, its a whole lot to risk / Alcohol anonymous, whos the busiest loser?”

Deși acest comportament a contribuit cu siguranță la pierderea încrederii în soțul ei de către Kardashian, este încă neclar care a fost motivul principal pentru care miliardara în dolari a decis să ceară divorțul.

În ciuda disensiunilor dintre ei, Kim a venit în sprijinul lui Kanye la unul dintre evenimentele de lansare a noului său album, aceasta aflându-se în public alături de copii și promovând piesele pe social media. Fostul cuplu a mai fost surprins și luând prânzul împreună, fără copii, pe 20 august. Fondatoarea KKW Beauty a jucat propriul său rol la evenimentul principal de lansare, părând să se căsătorească din nou cu West. Un voal semitransparent îi acoperea fața și, cu muzică de nuntă pe fundal, Kardashian a înaintat prin stadionul Soldier Field din Chicago, pentru a se „mărita” cu rapperul American.

Citește și:
Festivalul de la Veneția 2021: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people