Kanye West, reacție neașteptată după ce Kim Kardashian a fost fotografiată ținându-se de mână cu Pete Davidson

Potrivit unor surse, Kanye West nu a fost deloc încântat de fotografiile în care fosta lui soție și Pete Davidson se țin de mână.

Kanye West, reacție neașteptată după ce Kim Kardashian a fost fotografiată ținându-se de mână cu Pete Davidson

Kim Kardashian și Kanye West par să-și fi încheiat amiabil căsnicia și să fi găsit soluții de co-parenting care să nu-i afecteze pe copii. Kim a participat la evenimentele care au precedat lansarea albumului Donda, iar Kanye a susținut-o când a apărut la Saturday Night Live. Dar, potrivit publicației She Knows, cei doi sunt certați din seara când Kim și Pete Davidson au fost fotografiați ținându-se de mână într-un rollercoaster la Knotts Scary Farm din Buena Park, California.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de kaitlin (@kaitstake)

Surse Hollywood Life au transmis că rapperul a fost „dezamăgit” de viitoarea sa fostă soție, care s-a afișat în public cu un alt bărbat înainte de finalizarea divorțului. Ba chiar se pare că a rugat-o „să se abțină” de la a mai face asta până la semnarea actelor.

West consideră că ieșirea lui Kim în parcul de distracții „nu dă bine pentru familia lor și nici pentru ea sau în ochii lui Dumnezeu”, susține sursa. Asta deși o sursă Page Six a declarat despre relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson că „se învârt în aceleași cercuri, așa că vor fi văzuți împreună din când în când. Sunt doar prieteni care mai ies în oraș.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

She Knows se întreabă dacă nu cumva ce l-a deranjat de fapt pe Kanye West este că el este cel care pierde puncte la imagine de pe urma recentelor apariții ale soției sale alături de Pete Davidson, fie că e vorba de sărutul de la SNL sau de ieșirea lor în oraș.

Sursa mai susține că rapperul încearcă, dar nu reușește, să o atragă de partea sa pe Kris Jenner, fosta lui soacră. „Adevărul este că West nu mai este considerat parte din familia Kardashian și îl înnebunește cât de repede a fost dat la o parte.”

PeteDavidson, în vârstă de 27 de ani, a făcut cunoștință cu Kim prin intermediul prietenului lor comun, Machine Gun Kelly. Kardashian și Davidson s-au și sărutat într-un sketch TV, cu ocazia apariției ei la SNL.

Reacția deplasată a lui Kanye vine la scurt timp după ce, tot weekendul trecut, rapperul milionar a susținut concertul Sunday Service, unde printre invitați s-a aflat Marilyn Manson. Un alt lucru care i-a șocat pe fani, în această lungă serie de decizii și apariții îndoielnice, a fost că auto-intitulatul Ye părea să-și fi ras sprâncenele.

Citește și:
Jennifer Garner a sărbătorit Halloween-ul alături de fostul său soț, Ben Affleck, și de Jennifer Lopez

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video