Jennifer Garner a sărbătorit Halloween-ul alături de fostul său soț, Ben Affleck, și de Jennifer Lopez

Potrivit unei surse apropiate, cei trei au o relație extrem de apropiată.

Jennifer Garner a sărbătorit Halloween-ul alături de fostul său soț, Ben Affleck, și de Jennifer Lopez

Jennifer Garner a sărbătorit în acest an Halloween-ul alături de fostul său, Ben Affleck, și de iubita acestuia, Jennifer Lopez. Ben și J.Lo au mers alături de copiii lor la colindat în Malibu, iar Garner a decis să li se alăture. 

Jennifer Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, din căsnicia ei cu Marc Anthony, în vreme ce Affleck are trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsnicia cu Jennifer Garner.

„Toți se înțeleg bine și se concentrează pe copii. Jennifer, Ben și Jen Garner au vrut ca cei mici să aibă un Halloween minunat”, a adăugat o sursă apropiată pentru People. „Copiii sunt prieteni și au vrut să meargă la colindat împreună. Era normal să meargă toți”, a mai adăugat aceasta.

O sursă Entertainment Tonight a declarat că Ben si Jennifer nu ar putea fi mai îndrăgostiți de atât. „E ca și cum nu s-ar fi despărțit niciodată, dar de data aceasta totul este mult mai bine. Își arată afecțiunea în fiecare zi, prietenii chiar glumesc pe seama lor.”

Potrivit aceleiași surse, cei doi se gândesc deja la cum își vor petrece sărbătorile de toamnă și iarnă. „Intenționează să petreacă sărbătorile împreună cu copiii și să facă și câteva excursii solo. Vor să fie împreună tot timpul, așa că următoarele momente importante sunt Ziua Recunoștinței și Crăciunul, cu toți copiii. Au multe de coordonat, așa că s-au pus pe treabă.”

Generoasa sursă de informații a fost întrebată și despre părerea lui Jennifer Garner despre viitoarea mamă vitregă a copiilor ei. „Copiii ei o iubesc pe J.Lo și J.Lo îi iubește pe ei. Totul este pe pozitiv. Când Ben este fericit și copiii sunt fericiți, Jen [Garner] simte că nu are motive de supărare. Jen mai spune că Ben arată mai bine ca niciodată. Ea și Ben se înțeleg atât de bine în calitate de părinți și totul e bine.”

Și Gwyneth Paltrow, care a avut o relație de un an cu Affleck la finalul anilor 1990 se bucură pentru noua relație a lui Affleck. Fotografiile cu Bennifer pe covorul roșu de la Veneția au cucerit nu doar Internetul, ci și pe actrița devenită antreprenoare în wellness. „Okay, treaba asta e simpatică”, a comentat Paltrow la una dintre imaginile cu Ben și J.Lo.

Citește și:
Angelina Jolie, acuzată de apropiații lui Brad Pitt că își folosește copiii pentru publicitate

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people