Angelina Jolie, acuzată de apropiații lui Brad Pitt că își folosește copiii pentru publicitate

Angelina Jolie a fost însoțită de copiii săi la mai multe evenimente organizate în cinstea noului său film, The Eternals.

Angelina Jolie, acuzată de apropiații lui Brad Pitt că își folosește copiii pentru publicitate

În ultimele săptămâni, Angelina Jolie s-a aflat într-un turneu de promovare dedicat noului său film, The Eternals. La fiecare apariție pe covorul roșu, aceasta a fost însoțită de copiii săi, reușind astfel să atragă și mai mult atenția presei.

Se pare că apropiații fostului său soț, Brad Pitt, nu sunt de acord cu expunerea adolescenților în public și chiar o acuză pe Angelina că se folosește de ei pentru pentru obține mai multă publicitate.

„Angelina se folosește de copii. E greu de înțeles cum expunerea asta poate fi în interesul lor. Brad nu îi expune niciodată în public și rareori vorbește despre ei”., a declarat o sursă, anunță New York Post.

Însă, un apropiat al actriței a precizat că aceștia „sunt, deloc surprinzător având în vedere personalitatea Angelinei și a lui Brad, foarte independenți. Nu fac lucruri pe care nu vor să le facă.”

Săptămâna trecută, Angelina a vorbit despre rolul de mamă, mărturisind că nu este un părinte perfect și că este extrem de exigentă cu ea în ceea ce privește abilitățile sale de a-și crește copiii.

„Nu sunt deloc un părinte perfect. În fiecare zi conștientizez și mai mult lucururile pe care nu le fac bine. Sunt destul de dură cu mine și mă întreb adesea Fac ce trebuie? Am spus ce trebuia?”, a mărturisit Jolie pentru revista People.

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mulți ani, Angelina și Brad nu par să ajungă la un numitor comun. Actrița l-a acuzat pe fostul său soț că s-a folosit de celebritatea sa pentru a obține un tratament preferențial în procesul de custodie.

Se pare ca avocații lui Brad Pitt au depus recent o cerere ce avea ca scop revocarea unei decizii luate de către judecător. Așa cum era de așteptat, echipa lui Jolie a răspuns, afirmând că Brad ar încerca să se folosească de notorietatea sa pentru a influența decizia Curții Supreme de Justiție, anunță Page Six.

„Acest tip de manevră, un efort de ultimă oră a unei persoane celebre implicate în proces și care caută un tratament special, nu este în concordanță cu resursele limitate ale Curții. Nu este nimic de văzut sau de revizuit. Nu există nicio problemă care să îndeplinească standardele riguroase ale Curții sau care să fie demnă de revizuire”, se arată în documentele obținute de Page Six.

Citește și:
De la ce ar fi început, de fapt, conflictul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid, mama lui Gigi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people