De la ce ar fi început, de fapt, conflictul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid, mama lui Gigi

Conflictul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid, mama lui Gigi, este de câteva zile în atenția lumii întregi.

De la ce ar fi început, de fapt, conflictul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid, mama lui Gigi

Conflictul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid, mama lui Gigi, este de câteva zile în atenția lumii întregi, mai ales că a dus și la despărțirea modelului de cunoscutul cântăreț.

Cuplul Gigi Hadid & Zayn Malik se află în mijlocul unui scandal de proporții după ce mai multe publicații de peste ocean au dezvăluit un incident neplăcut ce a avut loc în familia modelului.

TMZ a publicat o știre conform căreia Yolanda Hadid, mama lui Gigi Hadid, susține că Zayn ar fi lovit-o și că se gândește serios să facă o reclamație la poliție. Nu se știe ce ar fi dus la acest incident regretabil, care ar fi avut loc, potrivit TMZ, săptămânile trecute la ferma pe care familia Hadid o are în Pennsylvania.

Conform mai multor publicații, care citează prieteni apropiați ai cuplului, conflictul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid a început din cauza unei fotografii pe care Yolanda a postat-o pe contul ei de Instagram, imagine în care apare Khai, fiica lui Zayn & Gigi.

Cântărețul în vârstă de 28 de ani i-a reproșat mamei lui Gigi Hadid că a postat o fotografie în care se vede chipul micuței Khai, chiar dacă Yolanda a șters imediat imaginea și a repostat-o decupând partea din fotografie în care se vedea fața lui Khai.

Atât Zayn cât și Gigi au publicat de-a lungul timpului mai multe imagini cu fiica lor, însă nu i-au arătat niciodată chipul. „În luna ianuarie, Yolanda a publicat din greșeală o fotografie în care se putea vedea chipul lui Khai și Zayn a înnebunit – este foarte protector și ține la intimitatea fiicei sale, era extraordinar de nervos”, a povestit unul dintre prietenii cântărețului. „Yolanda nu a înțeles care a fost problema, însă Zayn – și Gigi – se opun categoric ca fiica lor să fie fotografiată și de aici au început toate problemele și a dus la începutul tensiunilor dintre ei.”

Gigi Hadid, în vârstă de 26 de ani, a făcut zilele trecute și prima declarație despre acest scandal, prin intermediul unui comunicat dat de reprezentantul ei oficial: „Singurul lucru pe care Gigi se concentrează în acest moment este pe ce este mai bine pentru Khai. Ea roagă să îi fie respectat dreptul la intimitate în această perioadă”, a declarat reprezentatul lui Gigi pentru publicația People.

Surse apropiate cuplului au dat însă și o veste proastă fanilor celor doi, anunțând că aceștia s-au despărțit. Nu se știe însă dacă acest conflict cu mama lui Gigi a dus la despărțire sau separarea celor doi avusese deja loc înainte de incident.

„Ei nu mai formează un cuplu în acest moment. Totuși, ei sunt buni părinți în continuare. Sunt co-părinți. Yolanda este, bineînțeles, foarte protectoare în ceea ce o privește pe Gigi. Vrea numai ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei”, au declarat prieteni buni ai cuplului pentru People.

La scurt timp după apariția știrii privind incidentul dintre Zayn Malik și Yolanda Hadid, cântărețul a dat publicității o declarație oficială cu privire la acest incident, negând însă faptul că ar fi avut loc o astfel de altercație și precizând că își dorește ca aceste probleme să fie rezolvate în familie și nu în public.

Declarația lui Zayn Malik, în vârstă de 28 de ani, a fost publicată pe contul lui de Twitter, artistul precizând că: „Așa cum voi toți știți eu sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un spațiu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un loc unde probleme private dintr-o familie nu sunt aruncate în vâzul lumii pentru ca toți să le descoasă și să le analizeze. Încerc să protejez acest spațiu al ei așa că am ales să nu contest acuzațiile care ies la lumină din cauza unei discuții în contradictoriu pe care am avut-o cu un membru din familia partenerei mele, care a intrat în casa noastră atunci când partenera mea lipsea, în urmă cu câteva săptămâni”.

„Aceasta a fost și ar trebui să rămână o problemă privată”, a continuat acesta, „însă se pare că în acest moment există o diviziune și în ciuda eforturilor mele de a reveni la un mediu de familie liniștit care să ne permită să fim co-părinți fiicei noastre în modul în care ea merită, acest incident a ajuns cumva în presă”.

Cântărețul și-a încheiat mesajul spunând că speră ca el și toți cei implicați vor putea să se vindece de cuvintele dure aruncate și „cel mai important, voi rămâne vigilent pentru a o proteja pe Khai și a-i oferi intimitatea pe care o merită”.

Ulterior, artistul a mai acordat o declarație pentru TMZ în care a negat vehement acuzațiile conform cărora ar fi fost violent în ceea ce o privește pe mama lui Gigi. „Neg cu toată puterea faptul că am lovit-o pe Yolanda Hadid și de dragul fiicei mele refuz să dau alte detalii și sper ca Yolanda să își reconsidere acuzațiile false și să putem merge spre a vindeca aceste probleme de familie în privat”.

Între timp, Yolanda Hadid a depus mai multe reclamații, acuzându-l pe artist de hărțuire, acuzații pe care Zayn nu le-a contestat la tribunal, iar acum se află sub supraveghere judiciară timp de 360 de zile și trebuie să participe la un curs de management comportamental.

Relația dintre Zayn Malik și Gigi Hadid a început în 2015 și, de-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit și și s-au împăcat de mai multe ori. În luna decembrie a anului 2020, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Khai.

Citește și:
Fotografii adorabile cu Bradley Cooper petrecându-și timpul alături de fiica lui

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people