Brad Pitt nu se lasă. Ce noi măsuri a luat actorul în procesul de custodie cu Angelina Jolie

Brad Pitt se opune deciziei judecătorești care îi revocă dreptul la custodie comună.

Brad Pitt nu se lasă. Ce noi măsuri a luat actorul în procesul de custodie cu Angelina Jolie

Avocații lui Brad Pitt au depus o petiție la Curtea Supremă de Justiție din California, pentru o revizuire a cazului său de custodie.

Mișcarea vine după ce judecătorul John Ouderkirk a fost descalificat din dosarul de custodie, anulându-se astfel o hotărâre anterioară care îi acorda lui Pitt, în vârstă de 57 de ani, mai mult timp cu cei cinci copii minori pe care îi are cu Angelina Jolie.

O sursă apropiată fostului cuplu a declarat atunci pentru Us Weekly că Angelina este „extrem de dezamăgită” de decizia judecătorului și că nu îl va ierta pe Brad pentru modul în care relația lor s-a degradat. „Nu îl va ierta niciodată. Ea susține că această luptă nu s-a încheiat și încă crede că dreptatea va trumfa.”

Petiția lui Pitt susține că descalificarea recentă a lui Ouderkirk, imediat după ce-i acordase custodie comună, „a modificat efectiv sistemul de judecată temporară autorizat constituțional în California.”

Echipa lui Jolie, pe de altă parte, a susținut că Ouderkirk, care exercitase funcția de judecător privat al cuplului, ar putea fi părtinitor în hotărârile sale, considerând că nu a dezvăluit ce alte cazuri i-au mai fost încredințate spre supraveghere de către avocații lui Pitt.

Potrivit Curții de Apel, Ouderkirk avea cazuri suplimentare pe care fusese angajat să le evalueze și pe care nu le-a dezvăluit avocaților lui Jolie. Acest fapt, au spus reprezentanții curții, „ar putea determina o persoană obiectivă, conștientă de toate faptele” să se îndoiască de imparțialitatea lui Ouderkirk.

Echipa lui Pitt susține, în schimb, că Jolie știa de ani de zile de legăturile profesionale existente între avocații fostului ei soț și judecătorul american, dar că a ales să aștepte până acum ca să se opună.

Când Ouderkirk a fost angajat în 2016, ambele părți și-au enumerat relațiile de afaceri în fața judecătorului, iar contractul cu acesta a fost prelungit de două ori în timpul procesului de cinci ani.

Angelina Jolie a susținut recent și că judecătorul nu a luat în considerare dovezi relevante pentru siguranța copiilor, unul dintre documentele obținute de publicația Page Six arătând că ar fi fost vorba despre dovezi legate de violență domestică.

Citește și:
Brad Pitt, surprins flirtând cu o cântăreață celebră

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people