Noi detalii despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West. Cui îi rămâne casa în valoare de 60 de milioane de dolari

La o zi după ce a scos la vânzare una dintre fermele sale din Wyoming, Kanye West a rămas și fără casa în valoare de 60 de milioane din Hidden Hills.

Noi detalii despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West. Cui îi rămâne casa în valoare de 60 de milioane de dolari

După cum știm deja, Kim Kardashian a depus oficial actele pentru a divorța de Kanye West pe 19 februarie. Deși cei doi au căzut de acord asupra custodiei copiiilor, încă există multe lucruri pe care aceștia le mai au de împărțit. Unul dintre acestea este casa cuplului din Hidden Hills în valoare de 60 de milioane de dolari. Conform documentelor oficiale, se pare că proprietatea îi va rămâne lui Kim Kardashian.

Cuplul a cumpărat imobilul în 2014 pentru suma de 20 de milioane de dolari, iar apoi l-au renovat complet timp de patru ani.

Momentan, Kanye își petrece cea mai mare parte a timpului în Wyoming, unde deține două ferme. Se pare că mutarea rapper-ului a fost de altfel și motivul pentru care Kim a decis să pună capăt relației.

„Sincer, nu mai pot face asta. De ce încă sunt în acest loc în care sunt blocată de ani de zile? El se mută dintr-un stat în altul în fiecare an. Trebuie să fim împreună, ca să ne putem crește copiii. Este un tată uimitor, a făcut o treabă incredibilă”, a spus Kim intr-un episode din Keeping Up With the Kardashians.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Cred că merită pe cineva care să-i susțină fiecare mișcare și care să îl urmeze peste tot și să se mute în Wyoming”, a mărturisit vedeta, făcând referire la faptul că rapper-ul locuiește la ferma de 14 milioane de dolari pe care o deține în Wyoming. „Nu pot face asta. Este a treia mea căsătorie. Mă simt pierdută. Dar nici măcar nu mă pot gândi la asta. Vreau să fiu fericită”, a adăugat Kim.

De asemenea, relația celor doi a avut de suferit în timpul campaniei electorale, când rapper-ul a candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii și a șocat cu o serie de mărturisiri intime despre Kim și viața lor de cuplu.

Citește și:
În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul ei soț, Herve Camilleri: „Am multe să-i mai spun'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video