Kim Kardashian și Kanye West le-au arătat fanilor casa impresionantă pe care o au în Los Angeles

Kim Kardashian și Kanye West au un stil de viață extrem de extravagant, drept dovadă stă faptul că ei au o casă în Los Angeles cu care se pot mândri.

Kim Kardashian și Kanye West au achiziționat în anul 2013 o casă în Los Angeles pentru suma de 20 de milioane de dolari. Cei doi au ales să facă și renovări, care au durat patru ani. În urma acestor renovări, suma la care este evaluată locuința a ajuns la 60 de milioane de dolari.

Cei doi s-au mutat acolo în 2017, iar fanii au fost impresionați încă de atunci de cum arată. Casa lor apare și pe coperta Architectural Digest, o revistă destinată amenajării interioare și exterioare.

Kim Kardashian și Kanye West au ales să renunțe la cele două piscine care existau deja în grădină atunci când au cumpărat casa, optând în schimb pentru o cadă destul de masivă cu hidromasaj. 

Întrebată de Kanye când a fost ultima oară când a folosit piscina, Kim a avut un răspuns cu adevărat surprinzător: „De fapt, nu am folosit-o niciodată.” De asemenea, el a mai declarat că la amenajarea casei au contribuit doi designeri de interior, Axel Vervoordt și Claudio Silvestrin.

Și totuși, probabil că te întrebi cum arată dressing-ul. Ei bine, cu siguranță este piesa de rezistență deoarece Kim are suficient spațiu pentru a-și depozita hainele, pantofii și accesoriile pe care le are.

Citește și:
Kim Kardashian este dată în judecată pentru o imagine cu ea și Kanye West

Foto: Profimedia, Instagram, Architectural Digest

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people