În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul ei soț, Herve Camilleri: „Am multe să-i mai spun”

Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, au decis să divorțeze, după trei ani de relație, iar la jumătatea lunii septembrie cei doi au semnat actele de divorț.

În ce relații a rămas Rona Hartner cu fostul ei soț, Herve Camilleri: "Am multe să-i mai spun"

În urmă cu câteva luni, Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, au anunțat că au decis să divorțeze, după trei ani de relație.

Într-un interviu acordat acum publicației cancan.ro, Rona Hartner a vorbit despre actuala relație cu cel care i-a fost soț timp de trei ani de zile.

Am reluat ce aveam nevoie să fac în viața mea. Înainte de toate, m-am reconcentrat pe ceea ce-mi place să fac cel mai mult în viață, adică să-i ajut pe alții. Am ieșit dintr-un fel de relație captivă în care totul se închidea asupra cuplului. Se schimbă totul, pentru că, nemaiavând probleme eu, sunt din nou disponibilă pentru ceilalți, pentru proiecte. Asta s-a schimbat acum, sunt mai disponibilă.

Cu fostul soț sunt într-o relație distantă, am încercat să mă apropii de el, să vorbim puțin pe plajă. Dar nu a vrut să discute. Respect faptul că vrea această distanță. Am multe să-i mai spun, să-i mai povestesc, dar mă abțin și eu să scriu scrisori și chestii pentru că are nevoie și el să se reconstruiască. Suntem la o distanță identică unul de celălalt. E mai bine și mai sănătos„, a spus Rona Hartner, pentru CANCAN.RO.

Cei doi au semnat actele de divorț la jumătatea lunii septembrie, așa cum a precizat chiar Rona Hartner în cadrul unei emisiuni TV. „Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu cea care dorea să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta.

Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de râu încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a mai subliniat artista.

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit în toamna anului 2019 și formau un cuplu extrem de solid. Artista a dezvăluit acum câteva luni că ea și soțul ei au decis să divorțeze, menționând că ea și Herve sunt separați de o lună și jumătate și că au rămas prieteni.

De asemenea, artista a publicat și un video pe contul său de YouTube, acolo unde a precizat că a fost o perioadă confuză pentru ea. „N-am mai vrut să mint, să spun că totul este în regulă. N-am vrut să creadă lumea că sunt insensibilă. A fost o perioadă foarte confuză și trebuie să recunosc că suntem foarte afectați toți când se termină o relație. Eu și cu Herve aveam un proiect și odată cu relația, am pierdut și acest proiect.”

„Eu sunt foarte fericită că m-am despărțit. (…) Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles [perfect], focuri de artificii, muzică, aceleași gusturi, ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere. Problema este că, după căsătorie, am numărat la un moment dat scandalurile, am avut 55 de certuri într-un an. Cred că a intrat un spirit, un duh de zâzanie și nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru. (…) Din nimic ne luam. Ne-am certat o săptămână întreagă o dată fiindcă eram de acord cu el”, a declarat Rona în urmă cu câteva luni, într-o emisiune TV.

Citește și:
Virgil Ianțu vorbește despre viața de familie și relația cu fiica sa, Jasmina

Foto: Instagram Rona Hartner

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people