Ce dezvăluie Răzvan Fodor despre relația cu soția lui, Irina, după 11 ani de căsătorie

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri de vedete din România.

Ce dezvăluie Răzvan Fodor despre relația cu soția lui, Irina, după 11 ani de căsătorie

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din România. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fetiță, pe nume Diana, în vârstă de 10 ani.

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Răzvan Fodor a vorbit despre relația cu soția lui, după cei 11 ani de căsătorie. „Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, a spus Răzvan Fodor la Antena Stars.

Vedeta a mai vorbit și despre faptul că nu a avut ocazia să sărbătorească alături de soția lui ziua de naștere a acesteia, Irina Fodor fiind plecată în această perioadă în Grecia acolo unde filmează pentru un nou proiect alături de jurații de la Chefi la cuțite. „Eu sunt mai fătălau așa. Eu sufăr fără nevasta-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a mai spus prezentatorul.

De altfel, Răzvan Fodor i-a transmis soției sale un mesaj simpatic și emoționant pe contul lui de Instagram, cu ocazia zilei de naștere a Irinei:

„Mă uit urât la ea:
1. Pentru că mi-a mâncat tinerețea.
2. Pentru că e nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp, și parcă mai mult cu fiecare an care trece.
3. Pentru că e al doilea an consecutiv în care, de ziua ei, nu suntem împreună.
La mulți ani, veața mea, ocii mei și cum se mai zice acum, în 2021, când vrei să îți alinți soția! 😂
Acum, serios, să îmi trăiești, Țuca mea! #happybirthday”

Căsătorit de mai bine de zece ani, Răzvan Fodor a vorbit într-un interviu recent despre cum a decurs relația cu soția lui, Irina, și cu ce probleme s-au confruntat pe parcursul căsniciei lor.

„Eu trag acasă. Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă. Am făcut din bugetul ăla… l-am împărțit pe 12 luni. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina.

Când stai cu un copil, copilul se trezește cu tine în casă de dimineață, îl duci tu la școală, îl iei, vine copilul acasă, mănâncă cu tine, face teme cu tine… Noi am tăiat din cât am fi putut să facem ca și buget al familiei și nu făceam rabat la mai nimic din banii ăia. Normal, nu te duceai în vacanță de 15.000 de euro. Nu-ți schimbi mașina și nici ceva prin casă…”, a declarat Răzvan Fodor în podcastul lui Speak.

„Nu faci rabat la cărniță, nu faci rabat la vinul pe care îl bei, îți plătești ratele la bancă, îți plătești impozite, curent, lumină. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși până pe la cinci ani, Irina a lucrat în emisiunea lui Măruță. De când a născut s-a angajat acolo. Copilul a crescut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație. După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată”, a mai adăugat Răzvan Fodor în interviul de pe YouTube.

Citește și:
Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people