Răzvan Simion, într-o ipostază inedită alături de fiica lui, Ianca

Răzvan Simion este un tată mândru și acest lucru se observă cu ușurință din postările pe care le face pe social media.

Răzvan Simion, într-o ipostază inedită alături de fiica lui, Ianca

Răzvan Simion este un tată mândru și acest lucru se observă cu ușurință din postările pe care le face pe social media, căci imaginile în care apare alături de cei doi copii ai lui îi cuceresc constant pe fani.

Răzvan Simion este tatăl a doi copii, Ianca, în vârstă de 17 ani, și Tudor, de 13 ani, pe care îi are alături de fosta lui soție, Diana, de care s-a despărțit în 2015.

Prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 și-a surprins recent fanii cu o imagine în care apare alături de fiica lui, dezvăluind că au ales să își petreacă seara împreună la Opera Română, la un spectacol de balet.

Cum se înțelege Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, cu cei doi copii ai matinalului

Răzvan Simion formează de mai bine de un an un cuplu cu Daliana Răducan. Relația lor este din ce în ce mai serioasă, iar dacă la început au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului, având în vedere notorietatea de care are parte prezentatorul TV, acum cei doi apar tot mai des imagini împreună pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram o imagine inedită alături de cei doi copii, Ianca, în vârstă de 17 ani, și Tudor, de 13 ani, pe care îi are alături de fosta lui soție, Diana, de care s-a despărțit în 2015. În fotografie apare și actuala parteneră a prezentatorului TV, Daliana Răducan. Astfel, se poate observa că iubita lui Răzvan Simion are o relație apropiată cu Ianca și Tudor și că își petrec timpul împreună.  

De asemenea, acum câteva luni, Răzvan Simion publicat pe Instagram o altă imagine în care apare alături de iubita lui și cei doi copii ai săi. Încă de atunci fanii, celor doi au constatat că Daliana se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion.

Daliana Răducan a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre copiii lui Răzvan Simion și cum se înțelege cu aceștia.

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată.”

Daliana Răducan a menționat faptul că a trecut peste emoțiile firești pe care le-a avut la prima întâlnire cu Ianca și Tudor, iar acum sunt extrem de apropiați. 

„Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a adăugat Daliana Răducan pentru revista VIVA!.

Citește și:
Raluca Bădulescu, despre reproșurile care i se aduc după ce a slăbit foarte mult: „Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people