Cum arată fiul lui Răzvan Simion. Tudor a împlinit 13 ani, iar tatăl lui i-a transmis un mesaj special

Tudor, fiul lui Răzvan Simion, a împlinit 13 ani, iar prezentatorul TV i-a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Cum arată fiul lui Răzvan Simion. Tudor a împlinit 13 ani, iar tatăl lui i-a transmis un mesaj special

Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 13 ani. Cu această ocazie, prezentatorul TV i-a transmis public un mesaj emoționant.

În ziua în care fiul lui Răzvan Simion a împlinit 13 ani, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie alături de Tudor, care a fost însoțită și de un mesaj emoționant. „Mulți ani, Puiule de Om!”, a fost mesajul transmis de Răzvan Simion pe Instagram.

Tudor este fiul pe care Răzvan Simion îl are alături de fosta lui soție, Diana. Cei doi s-au despărțit în 2015 și mai au împreună o fată, pe nume Ianca, în vârstă de 17 ani. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

În prezent, Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan. Ea este arhitectă, iar în trecut a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii publicului. Relația lor a început în urmă cu aproximativ un an, la scurtă vreme după ce prezentatorul TV a anunțat public că el și Lidia Buble au decis să se despartă după cinci ani de relație.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost protagoniștii unei ședințe foto realizate pentru revista VIVA!, ocazie cu care au vorbit deschis și despre începutul relației lor. Totul a început în urmă cu un an, când cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în timpul unei vacanțe în Turcia. „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Pentru aceeași publicație, Daliana Răducan a povestit cum a fost prima întâlnire cu Răzvan Simion: „Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos.”

Citește și:
Discuții aprinse în cuplul Eliza și Cosmin Natanticu în timpul filmărilor la Asia Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people