Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut un pas important în relația lor

Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut un pas important în ceea ce privește relația lor de cuplu. Despre ce este vorba?

Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut un pas important în relația lor

Răzvan Simion și Daliana Răducan își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii publicului. Relația lor a început în urmă cu aproximativ un an, la scurtă vreme după ce prezentatorul TV a anunțat public că el și Lidia Buble au decis să se despartă după 5 ani în care au fost împreună. 

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Răzvan Simion și Daliana Răducan au oferit mai multe detalii despre povestea lor de dragoste. Ea a mărturisit că nu există o diferență între felul în care este partenerul ei la TV și cum este acasă. „Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă.”

Întrebată ce anume i-a plăcut cel mai mult la partenerul ei, Daliana a avut un răspuns surprinzător. „Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze.”

„Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele”, a spus Răzvan Simion.

Relația dintre Daliana Răducan și Răzvan Simion este din ce în ce mai serioasă, iar cei doi au făcut un pas important. „Ne-am mutat destul de repede, acesta a fost testul relației noastre. Traiul în comun ori distruge, ori construiește relația, au adăugat cei doi pentru revista VIVA!.

În urmă cu un an, Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost surprinși pentru prima dată împreună în timpul unei vacanțe în Turcia. Partenera matinalului este arhitectă, iar în trecut a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV. Daliana se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion, Ianca și Tudor, pe care acesta îi are dintr-o căsnicie anterioară.

Citește și:
Mesajul transmis de Emma Răducanu, în limba română, pentru fanii de aici

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people