Lidia Buble, în ipostaze tandre alături de noul iubit, Harlys Becerra. Cum s-au filmat cei doi

Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, i-a cunoscut deja familia în condițiile în care se află de aproape o săptămână în România.

Lidia Buble, în ipostaze tandre alături de noul iubit, Harlys Becerra. Cum s-au filmat cei doi

Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, se află în România, acolo unde a cunoscut cel puțin o parte din familia artistei. După multe speculații în legătură cu relația dintre cei doi, pe care Buble încă nu a confirmat-o oficial, deși a declarat că se simte fericită și împlinită, actorul cubanez în vârstă de 37 de ani alături de care cântăreața a fost surprinsă în mai multe rânduri se află în România.

Buble s-a afișat alături de Harlys Becerra pe rețelele sociale, unde chiar a postat o scenă în care acesta stă de vorbă cu una dintre surorile sale, Lorena. „Lori îi face capul calendar”, a scris Lidia Buble în vreme ce își filma sora vorbind cu Harlys.

Ulterior, cei doi au vizitat împreună și Castelul Bran, dovadă că artista își dorește ca partenerul său să vadă cât mai multe dintre destinațiile celebre din România. S-au cazat la o pensiune din zonă, au servit preparate tradiționale, actorul cubanez încercând chiar și țuică, și au imortalizat momentele pe rețelele de socializare.

Cei doi s-au filmat împreună și în timp ce urmăreau emisiunea Asia Express, în cadrul căreia Lidia Buble concurează alături de sora ei, Estera.

Cu ceva timp în urmă Lidia Buble făcea și primele declarații despre Harlys Becerra, destul de vagi, dar care păreau să confirme relația presupusă de toată lumea. „Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez.”, a răspuns ea unei întrebări. „Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”.

Citește și:
Gina Pistol, declarații despre problemele din timpul sarcinii: „Am avut hemoragii foarte mari'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people