Gina Pistol, declarații despre problemele din timpul sarcinii: „Am avut hemoragii foarte mari”

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată în luna martie, însă abia acum a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în timpul sarcinii.

Gina Pistol, declarații despre problemele din timpul sarcinii: „Am avut hemoragii foarte mari”

Gina Pistol trăiește de cinci ani o poveste de dragoste alături de Smiley. În luna martie a anului 2021, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de atunci se bucură de clipele minunate petrecute cu fiica lor, Josephine.

Gina Pistol s-a confruntat cu probleme serioase în timpul sarcinii. Despre acestea vedeta a vorbit abia recent, în podcast-ul „Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu i-a spus mamei sale despre problemele pe care le-a întâmpinat. „O lună de zile am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții.”

Gina Pistol a povestit că a fost deranjată de faptul că părinții ei au aflat din presă că este însărcinată. Vedeta își dorea să își anunțe familia despre sarcină abia atunci când era sigură că totul este în regulă cu bebelușul. „Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri… Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem”, a adăugat Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley nu au arătat niciodată chipul micuței Josephine, iar fanii celor doi s-au întrebat care este motivul. Prezentatoarea TV le-a oferit acestora un răspuns, susținând că este vorba despre alegerea personală luată de către ea și partenerul ei. „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Citește și:
Cum a început relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan. Dezvăluiri inedite făcute de cei doi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people