Cum a început povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol. Dezvăluiri din intimitatea celebrului cuplu

Smiley și Gina Pistol au vorbit sincer despre cum s-au cunoscut, cum a început povestea lor de dragoste, dar și despre rolul de părinți.

Cum a început povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol. Dezvăluiri din intimitatea celebrului cuplu

Smiley și Gina Pistol formează de mulți ani ani un cuplu, iar în luna martie a acestui an au devenit părinți pentru prima dată. Însă cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi, și cum a început povestea lor de dragoste?

În cadrul emisiunii „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube moderate de către artist, cei doi au avut un dialog onest în care au vorbit despre începutul relației lor. Gina Pistol a fost cea care a oferit detalii cu privire la momentul în care s-a îndrăgostit de Smiley, cei doi cunoscându-se de mai mulți ani. „Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free” și mă uitam la tine și mi-am zis: „hai că e drăguț băiatul ăsta.” Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine…”.

Pe lângă discuțiile despre povestea lor de dragoste, Gina Pistol a povestit și despre cum a experimentat până acum rolul de mamă și despre fiica ei și a lui Smiley, Josephine. Prezentatoarea TV a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute întâmpinate până acum, din punct de vedere emoțional, adăugând faptul că au existat și situații în care a plâns. „Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, a povestit Gina Pistol în emisiunea „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley.”

Citește și:
Marius Moga, mărturisiri surprinzătoare despre fiica lui: „E un copil foarte isteț și are mereu răspunsurile la ea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people