Zarug și Lorelei Bratu, declarații despre participarea la Asia Express: „Nu aveam o relație strânsă de prietenie”

Zarug și Lorelei Bratu au oferit detalii inedite din culisele competiției Asia Express și au dezvăluit cum au ajuns să participe împreună.

Zarug și Lorelei Bratu, declarații despre participarea la Asia Express: "Nu aveam o relație strânsă de prietenie"

Zarug și Lorelei Bratu formează una dintre cele mai apreciate echipe din cadrul Asia Express datorită sincerității lor. Cei doi au vorbit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” despre această competiție plină de provocări.

Zarug și Lorelei Bratu au povestit că între ei nu exista o relație de prietenie, însă se cunoașteau de mai multă vreme. „Ne leagă contractul”, a spus Zarug. „Noi nu aveam o relație strânsă de prietenie, asta ne-a ajutat, adică ne știam din oras. Nu știam că e nebun”, a adăugat Lorelei Bratu.

Designerul a dezvăluit cu această ocazie că Lorelei i-a fost și clientă și a povestit ce anume a apreciat la ea. „Ne știam oarecum, Lorelai mi-a fost și clientă. O știam din oraș, ea e influencer. Eu am activat în modă, era inevitabil ca la un moment dat să nu ne întâlnim. Mi-a plăcut la ea exact ce îi place publicului, că e dezinvoltă, asumată și că e una dintre puținele persoane care poate să stea lângă mine fără să intre în pământ.”

Zarug a mărturisit că în general este o persoană discretă. Designerul a spus și care au fost dificultățile pe care le-a întâmpinat în competiția Asia Express. „Eu sunt o persoană discretă și reținută, chiar dacă pare greu de crezut. Eu am întrebat la semnarea contractului dacă se dorește o variantă filtrată, mult mai așezată și discretă și mi s-a zis nu. Cel mai greu pentru mine a fost să accept ajutorul oamenilor și era permanent o luptă cu mine și producția.”

Zarug, pe numele său Mihai Dan Zarug, este un cunoscut designer vestimentar. El activează de mulți ani în industria modei, însă nu este străin de emisiunile televizate, iar asta pentru că în trecut a participat la „Chefi la cuțite” și în show-ul „Cântă acum cu mine” de la PRO TV.

„Primul meu brand a fost dedicat bărbaților pentru că voiam să fiu diferit de toată lumea. M-am gândit să fac o modă bărbătească exact așa cum îmi place mie, fapt pentru care aveam numai cliente femei. La un moment dat a trebuit să renunț și să mă adresez direct femeilor”, povestea Zarug la „Chefi la Cuțite.”

În ceea ce o privește pe Lorelei Bratu, ea este model plus-size și antreprenoare. În urmă cu aproximativ cinci ani, a pozat pentru prima dată ca model. „Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată. Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată”, a spus Lorelei Bratu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:
Emi și Cuza, dezvăluiri despre Asia Express: „Am vrut să renunțăm'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people