Emi și Cuza, dezvăluiri despre Asia Express: „Am vrut să renunțăm”

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au povestit la Xtra Night Show despre experiența lor la Asia Express și momentele care i-au făcut să se îndoiască că vor putea continua competiția.

Emi și Cuza, dezvăluiri despre Asia Express: "Am vrut să renunțăm"

Emi și Cuza formează o echipă simpatică și foarte competitivă la Asia Express – Drumul Împăraților. Cei doi au fost invitați la Xtra Night Show, unde au povestit despre experiența concursului și despre cum s-au gândit să renunțe la competiție încă din prima zi. Chiar dacă momentele prin care au trecut ulterior nu au fost deloc ușoare, cei doi consideră astăzi că o astfel de experiență nu poate fi egalată de nici o alta.

Emi și Cuza au recunoscut că au vrut să renunțe la aventura extenuantă și uneori umilitoare pe care o presupune Asia Express încă din prima lor zi de participare, dar și că, în cele din urmă, s-au acomodat cu ritmul nebunesc al show-ului.

Cu toate dificultățile pe care le presupune, însă, o astfel de competiție, Emi și Cuza au ajuns totuși să se bucure de micile lor victorii de pe parcurs. „Din punctul meu de vedere a fost genială experiența. Foarte greu, dar pentru mine genial. Cred că nu se poate compara cu nimic.”, a declarat Emi la emisiunea de la Antena Stars.

Momentul în care au ajuns în Turcia, țara în care se desfășoară prima etapă din Asia Express, a fost cel care i-a destabilizat pe Emi și Cuza. „A fost un moment în care am vrut să renunțăm, chiar din prima zi. E foarte puternic impactul. Asia începe brusc și a început și pe un fond de petrecere. (…) Atât de mare era stresul și impactul de început încât s-a și văzut că a plătit și a folosit telefonul.”, a declarat Cuza.

Asia Express a debutat anul acesta având la start echipele formate din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Citește și:
Alexandra Ungureanu, primele declarații după ce ea și mama sa au părăsit competiția Asia Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people