Lidia Buble vorbește pentru prima dată despre relația cu Harlys Becerra, presupusul ei iubit: „Dragostea vine când nu te aştepți”

După despărțirea de Răzvan Simion, se pare că Lidia Buble și-a regăsit fericirea pe plan amoros.

Lidia Buble vorbește pentru prima dată despre relația cu Harlys Becerra, presupusul ei iubit: „Dragostea vine când nu te aştepți”

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a preferat să își păstreze viața amoroasă departe de ochii publicului. Artista și prezentatorul TV au format un cuplu timp de cinci ani, iar în luna iunie a anului trecut el a fost cel care a confirmat separarea, punând astfel capăt mai multor speculații care circulau în presă la vremea respectivă.

De atunci, Lidia Buble a vorbit de puține ori despre viața personală și nici nu a dezvăluit dacă este îndrăgostită de o persoană. Însă, recent, artista a apărut într-o fotografie alături de Harlys Beccera, despre care se zvonește că ar forma un cuplu. În acea imagine, cei doi sunt alături și de alți prieteni și par să se simtă bine unul în compania celuilalt.

Nu este pentru prima dată când Lidia Buble este surprinsă într-o imagine alături de Harlys Becerra. Cei doi pare că au petrecut împreună o vacanță în Ibiza, iar cântăreața a publicat mai multe imagini din perioada pe care au petrecut-o acolo.

Cântăreaţa a organizat zilele trecute pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări şi răspunsuri, iar cum era de aşteptat fanii au dorit să afle cât mai multe lucruri despre viața amoroasă a artistei.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble fanilor.

În ceea ce îl privește pe Harlys Becerra, este un actor cubanez, în vârstă de 37 de ani. El este cunoscut pentru apariții în mai multe seriale, cum ar fi în Vis a Vis de pe Netflix, și filme spaniole, însă și în diverse videoclipuri.

Citește și:
Ce părere are Gwyneth Paltrow despre relația fostului său iubit, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people