Mesajul transmis de Emma Răducanu, în limba română, pentru fanii de aici

Mesajul transmis de Emma Răducanu, în limba română, pentru fanii de aici i-a entuziasmat nu doar pe pasionații de tenis, ci și pe cei care se bucură de ascensiunea uluitoare a jucătoarei britanice cu origini românești.

Mesajul transmis de Emma Răducanu, în limba română, pentru fanii de aici

Mesajul transmis de Emma Răducanu în limba română pentru fanii de aici i-a entuziasmat pe iubitorii tenisului. Asta pentru că jucătoarea de doar 18 ani, al cărei tată s-a născut în România, și-a anunțat prezența la turneul Transylvania Open, care va avea loc la Cluj Napoca în ultima săptămână a lunii octombrie.

Britanica a urcat pe locul 22 WTA după ce a câștigat spectaculos turneul de Grand Slam US Open, victorie care a propulsat-o nu doar în atenția lumii tenisului, ci a lumii întregi – imediat după, aceasta a fost invitată la celebra MET Gala, eveniment pentru care a fost îmbrăcată de casa Chanel. Ceva mai târziu, întoarsă în Marea Britanie, Răducanu a fost primită de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, cu care a schimbat câteva mingi pe terenul de tenis. Apoi, tânăra a fost invitată și la premiera de la Londra a celui mai recent film James Bond, alături de cele mai în vogă vedete ale lumii.

Mesajul transmis de Emma Răducanu în limba română vine în contextul în care din ce în ce mai multe jucătoare își anunță prezența la turneul de la Cluj, pentru a acumula punctele necesare pentru calificarea în turneul campioanelor de la finalului anului. La Cluj va ajunge și Simona Halep, alături de alte nume importante ale tenisului feminin.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa”, a fost mesajul transmis de Emma Răducanu într-un videoclip publicat de pagina turneului Transylvania Open.

Răducanu se află acum la Indian Wells, turneu pentru care a primit un wild card din partea organizatorilor și unde s-a antrenat deja cu o româncă, Gabriela Ruse, în vârstă de 23 de ani, care ocupă momentan locul 92 în clasamentul WTA.

Citește și:
Thylane Blondeau, supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume', apariție incendiară la Săptămâna Modei de la Paris

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people