Kate Middleton, apariție elegantă într-o rochie de nici 100 de lei

Kate Middleton a vizitat o universitate din Londra și a reușit și de această dată să impresioneze pe toată lumea cu o apariție stylish.

Kate Middleton, apariție elegantă într-o rochie de nici 100 de lei

Kate Middleton a avut până acum nenumărate apariții elegante prin prisma îndatoririlor regale. Și de această dată, Ducesa de Cambridge a captivat privirile și îți vom spune și care este motivul. 

Kate Middleton a fost în vizită la University College London. Ducesa de Cambridge se va întâlni cu o serie de cercetători, cu scopul de a afla mai multe detalii despre un studiu intitulat „The Children of the 2020s.” Acesta este un nou studiu reprezentativ la nivel național, lansat în Anglia, și care își propune să urmărească dezvoltarea holistică a copiilor de la 9 luni până la 5 ani.

Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a purtat o rochie midi în carouri de la Zara, care costă 16 lire sterline. Rochia îi marca foarte bine talia, având o curea, iar Kate a completat acest look cu o pereche de pantofi cu toc Hugo Boss.

Kate Middleton a preferat să opteze pentru un machiaj natural, iar în ceea ce privește accesorizarea, a avut o pereche de cercei cu diamante. Având în vedere contextul pandemiei, în interior ducesa a purtat o mască simplă neagră.

Nu este pentru prima dată când Ducesa de Cambridge este văzută cu această rochie. A mai purtat-o și în luna ianuarie, în cadrul unui alt eveniment. Kate Middleton ne-a arătat până acum cu mai multe ocazii faptul că poarte asorta cu ușurință articole vestimentare la prețuri accesibile.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acest eveniment la care a participat Kate Middleton este primul dintr-o serie de angajamente pe care le desfășoară în legătură cu studiul „The Children of the 2020s”, care va scoate în evidență importanța primilor cinci ani din viața unui copil și va oferi informații despre cele mai critice aspecte ale copilăriei timpurii, precum și despre factorii care susțin sau împiedică bunăstarea și dezvoltarea celor mici. „Sunt hotărâtă să sprijin cercetări aprofundate în acest domeniu vital și sunt încântată să mă întâlnesc cu toți cei din spatele studiului în această etapă inițială”, a spus Ducesa de Cambridge.

Acest nou studiu va analiza factorii care afectează dezvoltarea și educația copiilor în primii ani de viață, de la mediul din care provin, comunitarea din care fac parte, serviciile din primii ani, până la circumstanțele sociale și economice ale familiei.

Citește și:
Regina Rania a Iordaniei a dezvăluit imagini inedite cu cele două fiice ale sale

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video