Thylane Blondeau, supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume”, apariție incendiară la Săptămâna Modei de la Paris

Thylane Blondeau, supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume” când avea doar șase ani, este astăzi un model de talie internațională.

Thylane Blondeau, supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume”, apariție incendiară la Săptămâna Modei de la Paris

Thylane Blondeau a cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă, mai exact de la șase ani, atunci când a fost supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume”.  Thylane are acum 20 de ani și este în continuare un model de succes, având contracte de imagine cu L’Oréal și Dolce & Gabbana și fiind o prezență constantă și foarte apreciată pe rețelele sociale precum Instagram, YouTube, Twitter sau Snapchat.

Thylane a defilat zilele trecute la show-ul Etam desfășurat în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris, dovedindu-ne încă o dată că merită pe deplin titulatura ce i-a fost acordată în copilărie. Tânăra a purtat două piese de lenjerie intimă, ce îi puneau în evidență picioarele și abdomenul extrem de tonifiate, dar și o pereche de sandale cu toc accesorizate cu mai multe pene negre.

Thylane a mizat ca de obicei pe un look natural, fiind machiată subtil, și purtându-și părul desfăcut, cu o cărare pe mijloc.

Thylane și-a început cariera de model la vârsta de patru ani, când a defilat pe catwalk pentru Jean Paul Gaultier. Șase ani mai târziu, aceasta a reușit să stârnească o adevărată controversă după ce a pozat pentru paginile revistei Vogue Paris purtând ținute provocatoare și fiind puternic machiată. Însă mama ei a ținut să precizeze atunci că nu este nimic în neregulă cu editorialul foto, spunând: „Singurul lucru care mă șochează la această fotografie este că acel colier pe care îl poartă valorează 3 milioane de euro”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În 2015, modelul francez a jucat și într-un film inttulat Belle & Sebastian: The Adventure Continues și a declarat în numeroase rânduri că își dorește o carieră în actorie. Mai mult, într-un clip postat pe contul ei de YouTube, ea a dezvăluit că este pasionată de dans, ia lecții de canto și știe să cânte la pian și la tobe.

Citește și:
Sofia Vergara, nud pe Instagram la 49 de ani

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video