Discuții aprinse în cuplul Eliza și Cosmin Natanticu în timpul filmărilor la Asia Express

Competiția Asia Express își pune amprenta asupra participanților, chiar mai mult decât ar fi crezut aceștia.

Discuții aprinse în cuplul Eliza și Cosmin Natanticu în timpul filmărilor la Asia Express

Probele dificile, spiritul de competiție, dorința de a câștiga, oboseala – toate acestea fac parte din lucrurile cu care se confruntă echipele care concurează la show-ul Asia Express difuzat de Antena 1.

Cea mai recentă ediție – cea de-a şasea etapă – a adus în prima cursă pentru ultima șansă din Georgia trei dintre perechile aflate în competiție: Mihai Petre și Elwira, Emi și Cuza, Eliza și Cosmin Natanticu.

Aflați într-o cursă contra cronometru și din dorința de a nu se afla pe ultimul loc, poziție ce îi punea în pericol de eliminare, în cuplul Eliza și Cosmin Natanticu s-au iscat mai multe discuții în contradictoriu. Cosmin Natanticu s-a supărat, inițial, din cauza faptului că soția lui, Eliza, ar fi prea cicălitoare. Actorul nu s-a mai abținut și i-a spus: „Nu am mai putut să mă controlez. Eu îți fac în ciudă ție? Îți fac în ciudă? M-au luat spumele mării, pe toate le știi tu, numai de comentezi, abține-te și mi le spui pe toate la final”.

Apoi, și soția lui, Eliza Natanticu, a reacționat: „Nu le mai lua personal! Nu te mai certa cu mine, că nu cu mine trebuie să te cerți. Nu mai pot cu tine. Noi suntem în misiune. Nu mai pot! Ajungem ultimii proști. Hai să ne gândim cum ieșim din situația asta, nu să ne certăm ca proștii de o oră. Mie mi-e foarte rău, mă doare capul, dar nu vreau să mă opresc, vreau să câștig, nu vreau să ies pe ultimul loc”.

Deși au terminat cursa pe ultimul loc, din fericire pentru ei, culoarea diamantului a fost verde, ceea ce a însemnat că cei doi au scăpat de eliminare. „Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng. Nu voiam să le dau satisfacție celorlalte echipe. Cum să aplauzi când tu m-ai trimis. Nu există nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi. Mai puțin Patrizia și Francy, n-au aplaudat, și-au asumat și mi-a plăcut asta. Dar celelalte… de ce aplaudă? Probabil că au avut reacția corectă în interior, dar la exterior au arătat că se bucură, pe naiba. Și eu dacă aș fi fost pe margine și o echipă puternică ar fi primit piatra verde, m-aș fi ofticat”, a fost reacția lui Cosmin Natanticu, după ce Irina Fodor a anunțat că el și Eliza nu părăsesc competiția de la Antena 1.

Citește și:
Cristina Ich, imagine inedită alături de Alexandru Pițurcă și fiul lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people