Cristina Ich, imagine inedită alături de Alexandru Pițurcă și fiul lor

Cristina Ich a publicat o fotografie inedită cu partenerul ei, Alexandru Pițurcă, și fiul lor, Noah Alexandru.

Cristina Ich, imagine inedită alături de Alexandru Pițurcă și fiul lor

Cristina Ich este discretă când vine vorba de viața personală. Trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste cu Alexandru Pițurcă și au împreună un copil, pe Noah Alexandru

Sunt puține ocaziile în care Cristina Ich publică pe social media imagini cu partenerul ei și fiul lor. Însă, recent, și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram și a împărtășit o fotografie inedită de familie, alături de Alexandru Pițurcă și băiatul lor. Imaginea alb-negru a fost însoțită și de un mesaj extrem de emoționant: „Pe măsură ce trece timpul, realizezi ce e important cu adevărat în viață!”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich a fost invitată acum câteva luni în podcast-ul Acasă la Măruță, ocazie cu care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei. Ea a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește în prezent să se căsătorească. „Momentan nu ne dorim să ne căsătorim. Eu nu am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am avut dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.”

„Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul pentru mine, și cred că și pentru el, parcă îmi îngrădește libertatea. Ca femeie măritată trebuie să te limitezi”, a adăugat Cristina.

Cristina Ich a povestit că ea și Alexandru Pițurcă s-au cunoscut prin intermediul unui prieten. De asemenea, a menționat că între ei a fost vorba despre o dragoste la prima vedere și că nu este o persoană geloasă. „Ne știam de prin oraș. Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. Eu eram într-un moment în care sufeream destul de mult și mă simțeam singură. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. (…) Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soția acestuia, Adelina

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people