Mereu îndrăgostiți: cum au sărbătorit soții Obama 29 de ani de căsnicie

Fostul președinte american Barack Obama și fosta primă doamnă Michelle Obama au marcat aniversarea nunții lor cu o fotografie din tinerețe.

Mereu îndrăgostiți: cum au sărbătorit soții Obama 29 de ani de căsnicie

Michelle Obama este cunoscută pentru faptul că nu ezită niciodată să amintească de iubirea pe care ea și Barack Obama și-o poartă, indiferent de trecerea timpului.

Cu ocazia aniversării lor, fosta primă doamnă a postat pe Instagram o fotografie cu ei în tinerețe și una cu ei în prezent. „Cum a început vs. cum e acum,” a glumit ea în legendă, completând: „La mulți ani, Barack – te iubesc!”

Soțul ei nu a întârziat să răspundă urării, tot printr-o postare pe Instagram: „La mulți ani, Miche! În ultimii 29 de ani, mi-a plăcut să văd cum lumea a ajuns să te cunoască nu doar ca o fată din South Side, ci ca mamă, avocată, directoare, scriitoare, primă doamnă și cea mai bună prietenă a mea. Nu-mi pot imagina viața fără tine.”

Barack și Michelle s-au cunoscut în 1989 în timp ce lucrau la aceeași firmă de avocatură. Cei doi au ieșit pentru prima data la o întâlnire în același an și s-au căsătorit trei ani mai târziu, pe 3 octombrie 1992.

Când Barack Obama a împlinit 60 de ani, Michelle a postat pe Twitter un mesaj care amintește că relația lor este mai presus de orice: „Dintre toate realizările tale, știu că faptul că ești un tată prezent și iubitor pentru fetele noastre e mai presus de toate”, a scris ea. „Îți mulțumesc că nu ai permis niciodată ca greutatea lumii să te împiedice să fii un soț și un tată minunat. La mulți ani.”

Cu ocazia aniversării lor de anul trecut, Barack a scris: „În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, am vrut să iau o pauză și să îi urez aniversare fericită iubirii vieții mele. Fiecare zi petrecută alături de @MichelleObama mă face să devin un soț mai bun, un tată mai bun, și un om mai bun”.

Citește și:

Cum și-a sărbătorit Salma Hayek aniversarea de 55 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people