Absență motivată sau nu? De ce nu au mers Harry și Meghan la ziua lui Barack Obama

Ducii de Sussex nu s-au numărat printre oaspeții lui Barack Obama cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a acestuia.

Absență motivată sau nu? De ce nu au mers Harry și Meghan la ziua lui Barack Obama

Absența prințului Harry și a lui Meghan Markle de la petrecerea de aniversare a lui Barack Obama ar putea fi un semn că „relația specială' dintre duci și familia fostului președinte american s-a încheiat, susține un expert regal.

Ducii de Sussex nu s-au numărat printre participanții la evenimentul pe care Obama l-a organizat la Martha’s Vineyard pentru a sărbători împlinirea a 60 de ani.

Camilla Tominey a scris în Daily Telegraph că, în mod obișnuit, Harry și Meghan ar fi trebuit să fie în fruntea listei de invitați ai lui Obama. În ciuda faptului că Obama nu a participat la nunta lor, a spus ea, era de așteptat ca ducii, acești noi membri ai elitei metropolitane liberale din SUA cu reședință în California, să își facă apariția la un eveniment atât de important. Experta regală a pus absența pe seama faptului că e posibil ca Obama să nu fie deloc de acord cu felul în care Harry și Meghan au vorbit în public despre familia prințului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Ei apreciază familia și cu siguranță nu sunt genul de oameni care ar dori ca fiicele lor să vorbească așa cu presa”, a adăugat Tominey, citată de Daily Mail.

Obama a insistat că și-a redus lista la numai 500 de oaspeți, din cauza temerilor legate de răspândirea variantei Delta, și, potrivit unui membru al personalului, au fost maxim 400 de oameni la petrecere. Printre aceștia, s-au numărat John Legend și Chrissy Teigen, George Clooney, Jay-Z și Beyoncé.

Page Six a raportat că Harry și Meghan „nu intenționează să participe” la petrecere și a sugerat că e posibil ca ducele să fi organizat la rândul său o mică reuniune pentru a-și sărbători soția, care a împlinit 40 de ani pe 4 august. În continuare nu se știe exact cum a petrecut Meghan și dacă cei doi au preferat să rămână acasă cu copiii.

Citește și:

Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Michelle lui Barack Obama, cu ocazia împlinirii a 60 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video