Meghan Markle și Prințul Harry ar putea avea probleme financiare serioase

În ciuda contractelor pe care le au cu Netflix și Spotify, Meghan Markle și Prințul Harry e posibil să nu se descurce prea bine cu banii.

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea avea probleme financiare serioase

O expertă regală citată de revista OK susține că Meghan Markle și Prințul Harry ar putea avea „probleme financiare”, în ciuda înțelegerilor avantajoase pe care le au cu Netflix și Spotify.

Daniela Elser a avertizat că ducele și ducesa de Sussex ar putea descoperi că trăiesc pe picior mai mare decât își permit, dacă tranzacțiile lor lucrative nu dau roade. Elser amintește că, deși le-au oferit milioane de lire sterline, titanii streaming-ului Netflix și Spotify vor aștepta să vadă dacă Ducii de Sussex merită investiția, înainte de a decide dacă vor să continue colaborarea cu ei.

După cum a subliniat experta într-un articol pentru news.com.au, popularitatea este esențială în cazurile acestea. „Problema acestei paradigme este că întreaga lor capacitate de a face bani este legată de capacitatea lor de a-și face PR bun”, a scris Elser. „În cazul în care interesul pentru ei scade sau publicul se satură de duo-ul care e tot timpul la știri, atunci valoarea lor ar putea scădea.”

Contractele semnate de proaspeții părinți sunt estimate la 24 de milioane de lire sterline în cazul celui cu Spotify și la 72 de milioane, în cazul celui cu Netflix, dar asta nu înseamnă că ducii primesc toți banii odată, ci gradual, în funcție de termenii negocierilor și de cum decurge colaborarea.

O remarcă pe care Prințul Harry a făcut-o în timpul controversatului interviu de anul acesta cu Oprah Winfrey a fost legată de statutul său financiar. Acesta a declarat că familia regală nu îl mai sprijină din punct de vedere financiar de la începutul anului trecut și că el și soția sa au fost nevoiți să se descurce cu banii pe care Prințesa Diana i-a lăsat moștenire.

Însă, o serie de rapoarte ale conturilor regale infirmă acum acest lucru. Potrivit acestora, Prințul Charles a continuat să îl susțină financiar pe Harry până în vara anului 2020, adică câteva luni bune după ce el și Meghan au anunțat că părăsesc familia regală. Charles le-a oferit atât Ducilor de Sussex, cât și Ducilor de Cambridge 4,4 milioane de lire sterline din fondul Clarence House.

Citește și:
Moștenirea lui Harry: câți bani a primit, de fapt de la mama lui, Prințesa Diana?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video