Michelle Obama spune că a primit-o cu brațele deschise pe Melania Trump la Casa Albă în pofida „minciunilor rasiste“ ale lui Donald Trump

Fosta Prima Doamnă a Americii a vorbit despre cum și-a călcat pe suflet pentru a asigura tranziția de putere.

Michelle Obama spune că a primit-o cu brațele deschise pe Melania Trump la Casa Albă în pofida „minciunilor rasiste“ ale lui Donald Trump

Barack Obama și Michelle Obama nu au fost încântați că Donald Trump a devenit președinte în 2016, dar, cu toate astea, au respectat rezultatul alegerilor. Aceștia i-au primit la Casa Albă pe noul președinte și pe soția lui, Melania Trump, și le-au împărtășit câteva dintre lucrurile pe care le-au învățat în ultimii opt ani.

Într-o postare pe Instagram, Michelle Obama spune că atunci s-a simțit rănită și dezamăgită, dar că a acceptat vocea poporului. „Eu și cu soțul meu am instructat personalul să facă ceea ce George și Laura Bush au făcut pentru noi: să realizeze un transfer lin al puterii – una dintre caracteristicile democrației americane”, a scris Michelle Obama.

Aceasta a continuat: „Trebuie să fiu sinceră și să spun că asta nu a fost ușor pentru mine. Donald Trump a propagat minciuni rasiste despre soțul meu, care ne-a pus familia în pericol. Acesta nu era un lucru pe care să fiu pregătită să-l iert. Dar am știut că, de dragul democrației, trebuie să-mi găsesc forța și maturitatea pentru a-mi lăsa furia deoparte. Așa că am primit-o pe Melania Trump la Casa Albă și i-am vorbit despre experiența mea acolo și i-am răspuns la orice întrebare a avut – de la analiza atentă a tuturor care vine odată ce devii Prima Doamnă la cum este să crești un copil la Casa Albă.”

Michelle Obama a mai spus și că a știu că așa este corect să procedeze și că democrația este mai importantă decât orice ego, făcând referire la refuzul lui Donald Trump de a accepta rezultatele alegerilor prezidențiale recente, unde a pierdut în fața lui Joe Biden.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fosta Prima Doamnă a Americii a concluzionat spunând că „acesta nu e un joc. Îi îndemn pe toți americanii, mai ales pe liderii acestei țări, indiferent de partid, să onoreze procesul electoral și să contribuie la asigurarea unei tranziții line de putere, așa cum au făcut-o președinții de-a lungul istoriei.”

Citește și:
Andreea Bălan face noi dezvăluiri inedite despre viața personală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video