Irina Fodor, criticată dur de fanii Asia Express după ce Zarug și Lorelei Bratu au părăsit competiția

Echipa formată din Zarug și Lorelei Bratu a părăsit competiția Asia Express în cadrul ultimei etape care s-a desfășurat în Turcia.

Irina Fodor, criticată dur de fanii Asia Express după ce Zarug și Lorelei Bratu au părăsit competiția

Trei cupluri de vedete au intrat în această săptămână în cursa pentru Ultima Șansă la Asia Express. Este vorba despre Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera și Zarug & Lorelei Bratu. Primele două au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit pașapoartele pentru următoarea destinație, Georgia. Din păcate, pentru Zarug și Lorelei Bratu, competiția a luat sfârșit.

Zarug și Lorelei Bratu au format una dintre cele mai îndrăgite echipe din aventura Asia Express, colegii din competiție chiar i-au votat pe cei doi ca fiind cel mai popular cuplu de pe Drumul Împăraților. Cu toate acestea, cei doi au părăsit competiția.

Numeroșii fani ai echipei Zarug & Lorelei Bratu și-au exprimat nemulțumirea față de eliminiarea concurenților preferați, ba chiar au criticat dur atitudinea avută de Irina Fodor și echipa de producție față de aceștia și declarațiile prezentatoarei în fața celorlalți concurenți.

Spre deosebire de momentele precedente în care echipele au fost eliminate, Zarug & Lorelei Bratu nu au mai avut parte la finalul probelor de reîntâlnirea cu echipele care rămân în cursă deoarece echipa de producție a luat decizia de a nu-i mai aștepta pe cei doi ca să termine probele.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni', a declarat Irina la finalul ediției. „Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a încheiat Irina Fodor.

Declarațiile Irinei din timpul emisiunii au stârnit un val de critici pe rețelele de socializare, prezentatoarea fiind ținta unor mesaje deloc apreciative pentru cuvintele spuse în emisiune la adresa echipei eliminate.

„Păcat de discursul tău de la final, faptul că ei au limite fizice nu scuză comportamentul tău, cel mai urât final de episod, au așteptat în trecut concurenți până la ora 3.00 noaptea. Erau plini de transpirație, chiar au încercat, să te văd ce alergai tu dacă aveai 120 kg”, a comentat o persoană.

„Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă în emisiunea de aseară.. ați încercat să îi puneți pe Zarug și pe Lorelei într-o lumină proastă (deși oamenii aia erau transpirați, terminați și chiar au dus probele la sfârșit.. așa cum au putut ei) ca să vă justificați comportamentul vostru execrabil.. nici măcar un „la revedere” nu ați fost în stare să le ziceți.. execrabil!!! De acum ați rămas între voi, falșii”, este un alt mesaj venit pe Instagram.

„Nu mă așteptam la așa atitudine josnică din partea ta; Hai cu Ginuța înapoi, ne lipsește umanitatea ei; Unfollow după discursul de azi; Gina nu făcea niciodată așa ceva unei echipe!”, au mai fost alte câteva reacții negative. „Dacă mai prezinți vreodată alta Asia express să iei niște cursuri de comportament și vorbire, ești prea acră”.

„Dacă frumusețea nu e dublată și de nițică emoție… degeaba e! Fără răutate, ar trebui să iei lecții de dicție. Frazarea ta e deranjantă, pari o roboțică întoarsă cu cheia. Iar discursul ăla inept… puteai alege să îl rostești altfel. Tonul ar fi făcut diferența. Da, ești frumoasă, rochia festivă îți venea bine, chiar dacă o asortaseși la… topor”, a mai scris altcineva.

„Faine ținutele purtate de tine, dar degeaba dacă atitudinea nu e cea potrivită. Indiferent de atitudinea unor participanți la joc, nu se face ce ai făcut tu – prin discurs și atitudine deja ai arătat că nu ești imparțială. Frumoasă ești, dar răutatea nu ține cont de chip”, a comentat cineva.

Citește și:
Emi și Cuza, dezvăluiri despre Asia Express: „Am vrut să renunțăm'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people