Răzvan și Irina Fodor, schimb savuros de replici pe rețelele de socializare

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri de vedete din România.

Răzvan și Irina Fodor, schimb savuros de replici pe rețelele de socializare

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din România. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fetiță, pe nume Diana, în vârstă de 10 ani.

Irina Fodor se află în această perioadă în Grecia pentru filmările noului show culinar de la Antena 1, „Chefi fără limite”. Soțul ei, Răzvan Fodor, a vrut să îi facă o frumoasă surpriză și a mers în Grecia pentru a petrece câteva zile alături de soția lui. Însă, unele dintre dorințele acestuia au nemulțumit-o pe frumoasa prezentatoare, care le-a povestit întreaga întâmplare fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Soțul și dorințele lui. A venit de acasă să-mi facă o surpriză, cu toată dragostea la pachet și cu toate cele. Și acum mă bate la cap, în fiecare oră îmi spune că nu i-am luat ulei de măsline și că până la sfârșitul proiectului să mă descurc și eu de niște ulei de măsline ca să duc acasă. El a venit pe dragoste, dar tot pe casnic cumva, să avem ulei de măsline, să tragă și el ceva la tigaie. Unde să bag uleiul de măsline? Niște argintărie, un rimel, un cercel, n-ai fi zis că-mi cumpăr, nu, să vin cu un calup de feta și ulei de măsline. Taci, taci!”, a povestit Irina Fodor pe pagina sa de Instagram.

Replica lui Răzvan Fodor nu s-a lăsat mult timp așteptată.”Și ce nu ți-am zis bine? Țin cu casa, să avem ulei de măsline în casă. Eu țin cu casa, tati. Nu mai ai ce să faci cu argintăria, nu mai ai ce să faci cu diamantele. E închisă planeta! Mâncarea, tati, mâncarea!”, a răspuns acesta.

Invitat recent în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Răzvan Fodor a vorbit despre relația cu soția lui, după cei 11 ani de căsătorie. „Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, a spus Răzvan Fodor la Antena Stars.

Vedeta a mai vorbit și despre faptul că nu a avut ocazia să sărbătorească alături de soția lui ziua de naștere a acesteia, Irina Fodor fiind plecată în această perioadă în Grecia acolo unde filmează pentru un nou proiect alături de jurații de la Chefi la cuțite. „Eu sunt mai fătălau așa. Eu sufăr fără nevasta-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a mai spus prezentatorul.

Citește și:
Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people